5 غذایی که هرگز نباید در زودپز پخته شوند!

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، زندگی امروز /بسیاری از افراد، خصوصا آنان که مشغله کاری زیادی دارند، در زمینه آشپزی از طریق ای مانند زودپز علاقه مند هستند.

5 غذایی که هرگز نباید در زودپز پخته شوند!

به گزارش زندگی امروز به نقل از برترینها، با توجه به امکانات و قابلیت های این وسیله، به نظر می رسد که می توان هر غذایی را در زودپز آماده کرد، اما در واقعیت چنین چیزی امکان پذیر نیست. درواقع، برخی از غذاها را هرگز نباید در زودپز آماده کنید، چون اقدام به چنین کاری به دو حالت احتمالی منجر می گردد: تلف کردن وقت و بعلاوه مواد غذایی اولیه، و به خطر انداختن سلامتی خودتان.

1. مرغ سرخ شده

مرغ سرخ شده و تُردی که مورد علاقه بسیاری از ما است، هرگز با یاری زودپز آماده نمی گردد و درواقع اصلا نمی توان از زودپز برای تهیه این غذا استفاده کرد. علتش این است که کلید اصلی برای موفقیت در سرخ کردن مواد غذایی، داغ کردن روغن به مقدار زیاد است، درحالی که زودپز اساسا نمی تواند چنین حالتی را ایجاد کند. شاید برخی از زودپزها برای سرخ کردن ملایم یا تفت دادن مناسب باشند، اما هرگز نمی توانند برای سرخ کردن عمیق استفاده شوند.

2. غذاهای سرشار از ترکیبات لبنی

هر غذایی که از شیر به اسم ترکیب اصلی در آن استفاده شده باشد، مانند سوپ های خامه ای یا حتی ماکارونی و پنیر، برای آماده سازی در زودپز مناسب نیست. حرارت بالا می تواند شیر را به حالت دلمه دربیاورد که قطعا برای هیچ فردی اشتهاآور نخواهد بود. پس اگر قصد داشتید که غذاهای خامه ای و حاوی ترکیبات لبنی تهیه کنید، از وسیله ای مانند زودپز یاری نگیرید.

3. مربا و ژله

برای این که بتوانید مربای تمشک تازه و خوش مزه ای تهیه کنید، بیش از هر چیزی باید نظارت کاملی بر حرارت پخت وپز در تمامی مراحل تهیه مربا داشته باشید. این درحالی است که با استفاده از زودپز اساسا قادر به انجام چنین کاری نخواهید بود. پس اگر می خواهید خوراکی هایی مانند مربا، ژله یا حتی کنسروهایی مانند خیارشور درست کنید، اصلا سراغ زودپز نروید.

4. نان های خانگی

درحالی که شما می توانید نان های خانگی را در زودپز آماده کنید، اما قطعا نان مورد نظرتان حالت تُرد و زیبایی به خودش نخواهد گرفت. این دو ویژگی در تهیه نان های خانگی بسیار مهم هستند و طبیعتا اگر کسی با یک نان بی قواره و ناخوشایند روبرو گردد، تمایلی هم به خوردن آن پیدا نخواهد کرد.

5. غذاهای سرخ کردنی

این که غذاهایی مانند گوشت گوساله سرخ شده همراه با کلم بروکلی عمدتا در تابه های پهن و باکیفیت آماده می شوند، یک علت واضح و ساده دارد: پهن بودن تابه و بعلاوه حرارت پذیری بالای تابه، دو اصل مهم برای به وجود آوردن بافت و طعم لازم و مطلوب در غذاهای سرخ کردنی هستند. درحالی که زودپز می تواند حرارت بالایی به خودش بگیرد، اما سطح این وسیله به مقدار کافی پهن نیست.

منبع: زندگی روز
انتشار: 13 شهریور 1400 بروزرسانی: 13 شهریور 1400 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 1639

به "5 غذایی که هرگز نباید در زودپز پخته شوند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 غذایی که هرگز نباید در زودپز پخته شوند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید