کوکی براونی ، ترفندهای قنادها برای نرم و لطیف شدن کوکی براونی

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، کوکی براونی یکی از خاص ترین و خوشمزه ترین انواع کوکی است که طعم شکلاتی و بافت خیس دارد. روی کوکی براونی، معمولا ترک های نامنظم و مجذوب کننده وجود دارد و داخل آن، بافت نرم و یکدستی دارد که آن را بسیار خواستنی می نماید. کوکی براونی، یکی از آسان ترین شیرینی هایی است که می توانید به راحتی در خانه درست کنید و برای یا به عنوان دسر سرو کنید. کوکی براونی شکلاتی ترک دار را هم می توانید در فر و هم در تابه تهیه کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه کوکی براونی به روش بازاری و نکات پخت و خوشمزه شدن کوکی براونی بازاری را به شما آموزش خواهیم داد.

کوکی براونی ، ترفندهای قنادها برای نرم و لطیف شدن کوکی براونی

مواد لازم برای تهیه کوکی براونی (برای 15 عدد)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
آرد سفید قنادی2 لیوان فرانسوی دسته دار
شکر دانه ریز یا پودر قند1 لیوان فرانسوی دسته دار
شکلات تخته ای200 گرم
کره80 گرم
پودر کاکائو3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
وانیل1 قاشق چای خوری
تخم مرغ2 عدد درشت
نمکنوک قاشق چای خوری

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت کوکی براونی: 10 تا 12 دقیقه

مراحل طرز تهیه کوکی براونی

کوکی براونی را می توانید به عنوان عصرانه یا میان وعده و برای دورهمی های خودمانی، در کنار چای یا قهوه سرو کنید. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی براونی لذیذ کافی شاپی را به ترتیب زیر دنبال کنید.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

در ابتدا و قبل از انجام هر کاری، مواد کوکی براونی را از یخچال بیرون بیاورید و به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه بگذارید تا همدما با محیط شوند. آرد و بیکینگ پودر را 2 بار الک کنید و کنار بگذارید. پودر کاکائو را الک کنید. پودر قند را هم الک کنید و کنار بگذارید.

در صورت تمایل می توانید آرد و بیکینگ پودر را از فروشگاه های به روش های و اینترنتی بخرید.

مرحله دوم: شکلات را ذوب کنید

یک کتری را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بگذارید تا آب آغاز به جوشیدن کند و بخار بلند گردد. شکلات تخته ای را خرد کنید و در یک کاسه بریزید. اگر شکلات تکه ای یا چیپسی دارید، احتیاج به ریز خرد کردن شکلات ها نیست. ظرف شکلات را روی دهانه کتری بگذارید تا شکلات ها به مرور با بخار آب به ذوب شوند.

برای خرید انواع شکلات مثل شکلات تخته ای می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله سوم: کره را اضافه کنید

در ادامه، چند بار شکلات ها را هم بزنید تا کاملا ذوب و نرم شوند. سپس کره ای را که به دمای محیط رسیده است، به کاسه شکلات های ذوب شده اضافه کنید. صبر کنید تا کره هم کاملا با شکلات ها ذوب گردد. کره و شکلات را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. سپس مایه کره و شکلات را کنار بگذارید تا از دما بیفتند.

انواع کره حیوانی و گیاهی را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله چهارم: مایه تخم مرغی را آماده کنید

در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را بشکنید و شکر یا پودر قند و وانیل را اضافه کنید. با همزن دستی یا برقی، تخم مرغ ها را با شکر و وانیل هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. به مدت 5 تا 7 دقیقه مواد را هم بزنید تا تخم مرغ ها، بوی زهم خود را از دست بدهند.

شکر، وانیل، قند و تخم مرغ را به روش های خرید اینترنتی و حضوری از فروشگاه های زنجیره ای می توانید بخرید.

مرحله پنجم: مواد کوکی را با هم مخلوط کنید

وقتی شکلات و کره ذوب شده، از داغی افتادند، به مایه تخم مرغی اضافه کنید. سپس آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را که الک نموده و کنار گذاشته بودید، به مخلوط مواد مایع، اضافه کنید.

این کار را طی 3 تا 4 مرحله انجام دهید و بعد از هر بار افزودن مواد خشک، مخلوط را با لیسک، هم بزنید تا به طور کامل مواد با هم ترکیب شوند و یک مخلوط تقریبا چسبناک داشته باشید.

مرحله ششم: مایه کوکی براونی را استراحت دهید

بعد از اینکه مایه کوکی را آماده کردید، روی ظرف را بپوشانید و حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سرد گردد و خودش را بگیرد. در این فاصله، کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید.

مرحله هفتم: مایه کوکی براونی را قالب بزنید

مایه کوکی براونی را بعد از استراحت از یخچال بیرون بیاورید با اسکوب زن، مواد کوکی براونی را اسکوب بزنید. اگر اسکوب زن ندارید، می توانید از قاشق غذاخوری یاری بگیرید و به مقدار 2 قاشق از مایه کوکی براونی بردارید و گرد کنید و در سینی بگذارید.

بهتر است کمی کوکی ها را از گلوله ای بودن خارج و سطح آنها را صاف کنید. همه کوکی ها باید یک مقدار و یک شکل باشند تا زمان پخت آنها یکسان باشد. کوکی ها را با فاصله از هم بگذارید.

مرحله آخر: کوکی های براونی را در فر بپزید

بعد از قالب زدن کوکی ها، سینی فر را در یخچال بگذارید. فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. صبر کنید تا به مدت 15 دقیقه داخل فر گرم گردد.

در این فاصله، کوکی ها باید در یخچال بمانند و سرد شوند. بعد از 15 دقیقه و وقتی فر داغ شد، سینی کوکی ها را از یخچال بیرون بیاورید و در طبقه وسط فر بگذارید. درب فر را ببندید و 15 دقیقه صبر کنید تا کوکی های براونی بپزند. سپس سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. بعد می توانید کوکی ها را از کاغذ روغنی جدا و آنها را سرو کنید.

شما می توانید را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

روش تهیه کوکی براونی در تابه

اگر فر در دسترس ندارید، می توانید از تابه دو طرفه برای پخت کوکی ها بهره ببرید. در این روش، مانند بالا، مایه کوکی براونی را درست کنید و قالب بزنید. کوکی ها را روی کاغذ روغنی بچینید. یک تابه دو طرفه را روی حرارت گاز بگذارید و درب آن را ببندید تا هوای داخل آن به مدت 15 دقیقه گرم و مثل دمای فر گردد. سپس کاغذ حاوی کوکی ها را در تابه بگذارید و درب تابه را ببندید.

زیر تابه را شعله پخش کن بگذارید یا شعله را خیلی کم کنید. صبر کنید تا کوکی ها به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزند. سپس درب تابه را باز کنید. اگر کوکی ها پخته بودند، شعله را خاموش کنید. صبر کنید تا کوکی ها از دما بیفتند. سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دربسته بگذارید یا سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه کوکی براونی

  • برای اینکه روی کوکی براونی، ترک ایجاد گردد، از پودر قند (طرز تهیه پودر قند) به جای شکر بهره ببرید.
  • نمک را حذف نکنید. استفاده از نمک، به تعادل طعم کوکی براونی یاری می نماید و ترکیب جذابی با شیرینی شکر و شکلات می سازد.
  • طعم شکلاتی که می خواهید در کوکی به کار ببرید، کاملا سلیقه ای است و می توانید شکلات تلخ، شیرین یا نیمه شیرین یا ترکیب این طعم ها را در کوکی براونی به کار ببرید.
  • برای اینکه کوکی ها بوی تخم مرغ نگیرند، حداقل 5 دقیقه آنها را با شکر و وانیل هم بزنید تا بوی زهم تخم مرغ کاملا گرفته گردد.
  • اجازه دهید مخلوط شکلات و کره ذوب شده کاملا از دما بیفتند و بعد به مایه تخم مرغ اضافه کنید. اگر مخلوط شکلات داغ باشد، تخم مرغ می بندد یا بوی نامطبوع می گیرد.
  • حتما قبل از پختن کوکی ها، آنها را در یخچال بگذارید تا به صورت یکدست، همه قسمت های کوکی سرد گردد.
  • بعد از پختن کوکی براونی، اجازه دهید کوکی ها سرد شوند و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید. اگر تا وقتی کوکی ها داغ هستند، آنها را جدا کنید، له می شوند.
  • برای نگهداری کوکی های براونی، برترین مکان، ظرف دربسته و دمای محیط است. اگر کوکی ها را در یخچال بگذارید، به خاطر استفاده از کره، سفت می شوند. اما در هر صورت، کوکی ها را در ظرفی بگذارید که هوا به آنها نفوذ نکند و خشک نشوند.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن کوکی براونی

چرا کوکی براونی سفت می گردد؟

علت خشک شدن کوکی براونی ممکن است موارد زیر باشد:

1-نسبت مواد را رعایت ننموده اید و مقدار آرد یا پودر کاکائو زیاد بوده است.

2- حرارت فر یا زیر تابه باید تنظیم شده باشد.

3- نباید کوکی ها را بیش از حد بپزید.

4- نباید کوکی ها را در جایی نگهداری کنید که هوا به آنها نفوذ کند.

چه کار کنیم که کوکی براونی بوی تخم مرغ نگیرد؟

  • تخم مرغ ها باید در زمان هم زدن، حداقل 5 دقیقه با همزن زده گردد.
  • تخم مرغ ها باید به مخلوط کره و شکلات اضافه شوند، زمان اضافه شدن تخم مرغ، باید کره و شکلات از گرما بیفتند و سرد شوند تا تخم مرغ نپزد و بوی زهم نگیرد.
منبع: افق کوروش
انتشار: 19 آذر 1403 بروزرسانی: 19 آذر 1403 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 2235

به "کوکی براونی ، ترفندهای قنادها برای نرم و لطیف شدن کوکی براونی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوکی براونی ، ترفندهای قنادها برای نرم و لطیف شدن کوکی براونی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید