طرز تهیه کیک برنجی خوشمزه به روش کره ای

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، کیک برنجی کره ای همانطور که از اسمش برمی آید بومی کشور کره است. این غذا دارای بافتی چسبناک است که داخل خمیر آن با لوبیا قرمز پر می گردد. درست است که کیک برنجی در کشورهای مختلف از جمله ایران پخته می گردد، اما پختن به روش سنتی و اصلی آن را خاص تر می نماید. در این دستورالعمل طرز تهیه کیک برنجی به همان روش کره ای آموزش داده می گردد تا با نحوه پخت اصلی آن آشنا شوید.

طرز تهیه کیک برنجی خوشمزه به روش کره ای

اگر به یک کشور علاقه دارید، یکی از راه های آشنایی بیشتر مطالعه در خصوص فرهنگ و عادات غذایی آن کشور یا منطقه خاص جغرافیایی است. برای پخت کیک برنجی تنها مرحله زمانبر خیساندن لوبیاها از شب قبل است. باقی مراحل زمان زیادی از شما نخواهد گرفت. در ادامه، با طرز تهیه کیک برنجی کره ای همراه ما باشید.

مواد لازم در طرز تهیه کیک برنجی به روش کره ای

  • لوبیا قرمز خیس خورده نصف فنجان
  • نمک به مقدار لازم
  • دارچین یک قاشق چای خوری
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای 150 گرم (معادل سه چهارم پیمانه)
  • سیروپ وانیل نصف قاشق چای خوری
  • آرد برنج یک پیمانه
  • آب جوش (یا شیر پرچرب کاله) خرید آنلاین 50 میلی لیتر

مواد لازم برای تزیین کیک برنجی به روش کره ای

  • پودر چای سبز یک قاشق چای خوری
  • دانه کنجد (در صورت دسترسی کنجد سیاه) یک قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک برنجی به روش کره ای

مرحله اول

مهم ترین نکته در طرز تهیه کیک برنجی خیساندن لوبیا قرمز از شب قبل است. لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس نموده بودید، شسته و داخل یک قابلمه میانه بریزید. به مقدار لازم، برای پخت لوبیا داخل قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار دهید. لوبیاها را بپزید تا کاملا نرم شوند. وقتی لوبیاها کاملا پختند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و آب اضافی آن را دور بریزید. سپس، لوبیاهای پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید تا مثل پوره نرم و یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، پوره لوبیا را به یک قابلمه منتقل کنید و شکر قهوه ای، شربت وانیل و دارچین را به آن اضافه کنید. سپس، کمی نمک به موادتان بزنید. با قاشق پوره را هم بزنید تا چاشنی ها خوب به خورد موادتان برود. حالا تمام مواد را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت میانه قرار دهید. هر از گاهی مواد را هم بزنید. بعد از این که حدود پنج تا 10 دقیقه از جوشیدن مواد گذشت، آن ها را کنار بگذارید.

مرحله سوم

نوبت آماده کردن خمیر است. برای این کار، یک کاسه بزرگ بردارید و آرد برنج را داخل آن بریزید. مقداری نمک و شکر به آرد برنج اضافه کنید. پس از آن، به تدریج آب جوشیده را به مواد اضافه کنید. خمیر به دست آمده را ورز دهید و وقتی به مقدار کافی نرم شد، آن را کناری بگذارید و به سراغ مراحل بعدی آماده سازی بروید.

مرحله چهارم

حالا یک کاسه کوچک بردارید و پودر چای سبز را با کمی شکر مخلوط کنید. دانه های کنجد سیاه بو داده شده را هم داخل آسیاب خرد کنید و داخل یک کاسه جداگانه بریزید. در انتها، در کاسه ای دیگر نارگیل خرد شده را بریزید.

مرحله پنجم

برای تهیه کیک برنجی یک قسمت کوچک از خمیر برنجی را برداشته و روی سطح صافی بغلتانید. یک قاشق از خمیر لوبیا را در مرکز قرار دهید و لبه ها را با دقت به داخل تا کنید. سپس لبه ها را طوری فشار دهید تا با دیگر قسمت های خمیر یکدست شده و به شکل یک توپ گردد.

مرحله ششم

این مرحله نوبت پختن کیک های برنجی است. برای پختن کیک های برنجی بهتر است آن ها را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و به مقدار کافی آب بریزید. قابلمه را روی شعله میانه قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از آن که آب آغاز به غل خوردن کرد، کیک های برنجی را به آرامی داخل آب بریزید. مطمئن شوید که آن ها به ته قابلمه نچسبند. وقتی که کیک های برنجی به سطح آب آمدند، آن ها را به یک کاسه آب سرد منتقل کنید. اجازه دهید تا برای یک یا دو دقیقه داخل آب سرد بمانند. سپس داخل یک بشقاب خشک قرار دهید.

مرحله هفتم

وقتی کیک های برنجی خشک شدند، آن ها را به ترتیب داخل کاسه های روغنی قرار دهید. سپس آن ها را سه قسمت کنید و در پودر نارگیل، پودر چای سبز و کنجد آسیاب شده بغلتانید. همینطور، می توانید برای زیباتر شدن آن ها از رنگ های غذایی بهره ببرید. کیک برنجی آماده سرو شدن است.

نکات و پیشنهادات طرز تهیه کیک برنجی

  • مقدار شیرین شدن این دسر کره ای بسته به سلیقه شما دارد. بنابراین مقدار شکر را می توانید خودتان تغییر دهید.
  • به جای پودر نارگیل، پودر چای سبز و کنجد آسیاب شده می توانید از مواد دیگری مثل پودر گل محمدی و انواع مغز بهره ببرید.
  • استفاده از رنگ های خوراکی هم ظاهر این دسر کره ای را مجذوب کننده تر خواهد نمود.
  • اگر به درست کردن غذاهای ملل علاقه مند هستید، طرز تهیه کیک موچی ژاپنی را هم امتحان کنید. این غذا حداقل از نظر ظاهری به کیک برنجی کره ای شباهت زیادی دارد، را هم امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 1992

به "طرز تهیه کیک برنجی خوشمزه به روش کره ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک برنجی خوشمزه به روش کره ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید