طرز تهیه نان فطیر؛ تجربه شیرین درست&zwnjکردن نان در خانه

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، درست کردن نان در خانه هرچند سختی های خاص خودش را دارد اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذاها نیست. می گردد گفت نان را درست می کنیم و این فرایند ورز دادن و به عمل آمدن نان، جذابیت زیادی دارد که فقط باید تجربه اش کنید. پیش از این طرز تهیه نان لواش، بربری، شیرمال و .. را آموزش دادیم و حالا به سراغ نان فطیر رفته ایم.

طرز تهیه نان فطیر؛ تجربه شیرین درست&zwnjکردن نان در خانه

جهت دریافت خدمات پتینه سقف منزل با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

مواد لازم:

  • آب ولرم: نصف پیمانه
  • آرد الک شده: 4 پیمانه
  • آب گرم: 2 پیمانه
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر خمیر ترش: 2 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
  • کنجد: مقدرای (برای تزئین)
  • گردو خرد شده: یک پیمانه
  • دارچین: 2 قاشق سوپخوری
  • شکر برای داخل نان: نصف پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت:

1. پودر خمیر ترش را با یک قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم (گرمای مناسب آب ولرم باید 40 درجه سانتی گراد باشد) مخلوط کنید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا پف کند.

2. سپس یک پیمانه آرد را با بقیه شکر، نمک و آب ولرم مخلوط کنید و بعد از 10 دقیقه به مایه خمیر ترش اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر به مواد استراحت دهید.

3. بعد روغن مایع را هم اضافه کنید و هم بزنید. بقیه آرد را هم کم کم به مایه نان اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نان به خمیر تبدیل گردد. تا جایی که با دست بتوان خمیر را ورز داد و خمیر به دست نچسبد.

4. روی خمیر آماده شده را بپوشانید و خمیر را به مدت 2 ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا زمانی که حجم آن 2 برابر گردد.

5. فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم گردد.

6. گردو ، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید تا برای وسط فطیر بهره ببرید.

7. روی سطح صافی مقداری آرد بپوشانید و از خمیر گلوله های به اندازه 100 گرم جدا کنید و با وردنه آن را باز کنید .

8. بعد مقداری از مخلوط گردو و شکر را در وسط نان قرار دهید و اطراف خمیر را به وسط آن جمع کنید و ببندید . بعد نان را با دست پهن کنید.

9. نان را به مدت 10 دقیقه در سینی چرب شده قرار دهید تا استراحت کند . بعد روی خمیر فطیر کمی روغن بمالید و کنجد بپاشید.

10. سپس سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در وسط فر قرار دهید تا نان ها پخته شوند.

11. اگر خمیر به دست چسبید، کمی آرد و روغن مایع علاوه بر پیمانه های داده شده، اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین برود.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 17 دی 1399 بروزرسانی: 17 دی 1399 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 1223

به "طرز تهیه نان فطیر؛ تجربه شیرین درست&zwnjکردن نان در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان فطیر؛ تجربه شیرین درست&zwnjکردن نان در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید