کوکو اسفناج به سبکی آسان و خوشمزه

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، کوکو اسفناج

اگر فرصت کمی دارید و در پی یک غذای خوشمزه و سریع الطبخ می شد به شما پیشنهاد می کنیم که به سراغ خانواده کوکو ها (کوکو اسفناج، کوکو سبزی و…) بروید. اسفناج به علت خواص فراوانی که دارد، در پخت انواع غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله از وب سایت خبرنگاران می خواهیم طرز تهیه کوکو اسفناج به سبکی آسان و خوشمزه را آموزش دهیم.در ادامه همراه ما باشید.

کوکو اسفناج به سبکی آسان و خوشمزه

مواد لازم

  • اسفناج 300گرم
  • تخم مرغ 3عدد
  • پیازچه 2عدد
  • پیاز 1عدد
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • زرشک (در صورت مایل)

طرز تهیه

اسفناج را که خوب شستیم در غذاساز ریخته تا کاملن له و یکدست گردد. پیازچه های ریز خرد شده ،نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه نموده و تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم سپس زرشک را به آن اضافه میکنیم .روغن را در تابه ریخته می گذاریم کمی داغ گردد و سپس مایه کوکو را داخل روغن می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم پخته گردد.

برای برگرداندن کوکو که روی آن هم پخته گردد می توانیم کوکو را کامل در سینی برگردانیم و دوباره در تابه بگذاریم ولی راحت تر این است که کوکو را به چهار قسمت برش بزنیم و آنها را برگردانیم.کوکو را می توانید با بورانی اسفناج بخورید که خیلی خوشمزه می گردد.

نکات پایانی

  • توجه گردد که تخم مرغ زیاد در کوکو موجب می گردد که شکنندگی کوکو در هنگام طبخ و خرد شدگی در هنگام سرو کمتر گردد.
  • کوکو اسفناج قابل سرو در وعده های نهار، میان وعده، شام و پیش غذاست.
  • پروتئین موجود در اسفناج موجب شده که کارشناسان و متخصصین تغذیه آن را به عنوان یک جایگزین برای گوشت در نظر بگیرند.
  • اسفناج نسبت به دیگر سبزیجات ها دارای فیبر زیادی است که مانع یبوست می گردد و به هضم غذا یاری می نماید. بعلاوه فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می تواند مانع از پرخوری گردد.
  • اسفناج سرشار از مواد مغذی و ویتامین هایی مانند ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روی و سلنیوم است که همگی از آنتی اکسیدان های قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگ ها و فشار خون بالا هستند.
  • اسفناج دارای ویتامین A، K، D و E و دیگرمواد معدنی است پس از این گیاه مفید و مقوی غافل نشوید.
  • کوکو اسفناج هرچند که پایه و اساس ایرانی دارد، اما به شکل های مختلف از جمله پای اسفناج، کیش اسفناج و سوفله اسفناج در رستوران های بیشتر کشور های جهان سرو می گردد.
منبع: تاپ تراول
انتشار: 17 مهر 1403 بروزرسانی: 17 مهر 1403 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 2191

به "کوکو اسفناج به سبکی آسان و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوکو اسفناج به سبکی آسان و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید