طرز تهیه کیک قهوه و گردو خانگی ؛ یک دسر خوشمزه و متفاوت
به گزارش عاشقان علم الکترونیک، کیک قهوه و گردو خانگی با روکش کرمی یک دسر خوشمزه و محبوب است که حتما باید آن را امتحان کنید. اگر تا به حال تجربه پختن کیک در خانه را داشتید، این دستورالعمل هم مثل پخت کیک های دیگر است؛ با این تفاوت که برای مجذوب کننده تر شدن آن از یک لایه کرمی خوشمزه هم برای روی کیک و لابه لای آن استفاده کردیم که در ادامه طرز تهیه آن در اختیارتان قرار دادیم. تمام مواد لازم را آماده کنید، آرد را الک نموده و با مقداری پودر قهوه، اسپرسو را تهیه نموده و سراغ پخت این کیک خوشمزه بروید. کیک قهوه و گردو در کنار یک فنجان چای عصر به یادماندنی را برای خودتان و خونواده تان رقم خواهد زد.
مواد لازم برای تهیه کیک قهوه و گردو
- کره پاستوریزه کاله (نرم شده) خرید آنلاین 350 گرم
- شکر 400 گرم
- تخم مرغ چهار عدد
- قهوه اسپرسو 50 میلی لیتر
- آرد 225 گرم
- گردو خرد شده 150 گرم
- قهوه اسپرسو 50 میلی لیتر
طرز تهیه کیک قهوه و گردو
مرحله اول
کیک یکی از آن دسرهای محبوب وخوشمزه ای است که انواع مختلفی دارد. امروز نوبت تهیه یک کیک خوش طعم با قهوه است. پس همین حالا دست به کار شوید و فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
مرحله دوم
یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید. کره پاستوریزه و شکر را داخل کاسه بزنید تا نرم و یکدست شوند. تخم مرغ ها را به ترتیب به مخلوط شکر و کره اضافه کنید. خوب آن ها را بزنید تا قبل از اضافه کردن تخم مرغ بعدی، تخم مرغ قبلی کاملا مخلوط شده و ترکیب گردد.
مرحله سوم
در این مرحله قهوه اسپرسو را به مواد اضافه نموده و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید. حالا نوبت اضافه کردن آرد و گردوها است. بهتر است آرد را الک نموده و گردو ها را به دو نیم تقسیم کنید. سپس به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
قالب کیک را خوب چرب نموده و مخلوط کیک را داخل دو قالب حدودا به میزان 20 سانتی متر و عرض هشت سانتی متر بریزید. قالب را داخل فر قرار دهید و حدود 25 تا 30 دقیقه بپزید. بهتر است برای اینکه از پخت کیک مطمئن شوید، یک چنگال یا سیخ آهنی را را داخل کیک فرو ببرید. اگر خمیر به چنگال یا سیخ چسبید؛ یعنی هنوز کیک کاملا نپخته است.
مرحله پنجم
قالب ها را از فر بیرون بیاورید و روی یک قفسه قرار دهید تا خنک گردد. سپس کیک را برگردانید. برای تهیه روکش کرمی کیک هم کره و شکر را داخل یک کاسه کوچک بزنید تا یکدست شوند. اسپرسو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کرم به دست آمده را روی کیک ریخته و کیک دیگر را روی لایه کرمی قرار دهید. روی کیک را هم به کرم به دست آمده آغشته کنید و گردوها را برای تزئین روی آن بچینید. نوش جان!
نکات طرز تهیه کیک قهوه و گردو
- حتما برای مطمئن شدن از پخت کیک ابتدا به یاری یک چنگال یا سیخ آهنی از تمام شدن مراحل پخت اطمینان حاصل کنید.
- به خاطر لایه کرمی روی کیک حتما آن را در یخچال نگهداری کنید.
- می توانید برای روی کیک از مخلوط زده شده خامه قنادی و پنیر ماسکارپونه هم بهره ببرید.
- می توانید گردوها را از چند ساعت قبل خیس نموده و به صورت تازه روی کیک بهره ببرید.