طرز تهیه کمپوت موز با 3 طعم خوشمزه و متفاوت

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، کمپوت موز دارای عطر و طعمی بی نظیر است که می توان در حداقل زمان ممکن و به راحتی در منزل آن را تهیه کرد و به عنوان دسر و یا میان وعده ای مقوی مورد استفاده قرار داد.

طرز تهیه کمپوت موز با 3 طعم خوشمزه و متفاوت

خبرنگاران | سرویس آشپزی - کمپوت از دسر های خوشمزه ای است که می توان آن را با انواع میوه درست کرد. کمپوت هلو، کمپوت زردآلو، کمپوت گیلاس و کمپوت موز از جمله کمپوت های خوشمزه ای هستند که طرز تهیه بسیار راحتی داشته و بسیار پرطرفدار هستند. در این میان کمپوت لذیذ موز یک کمپوت مقوی و انرژی زاست که در زمان کوتاهی آماده می گردد و سرشار از خواص بی نظیر است. در این مطلب با دستور تهیه کمپوت خوشمزه موز با سه طعم متفاوت، با ما باشید.

1. کمپوت موز ساده

مواد لازم
موز120 گرم
آب1.5 فنجان
شکر4-5 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  1. آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید و شکر در آب حل گردد.
  2. اجازه دهید شربت به مدت 5 دقیقه بجوشد.
  3. موز ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش بزنید و سپس به شربت اضافه کنید.
  4. پس از 3 دقیقه حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خنک گردد.
  5. کمپوت را در یخچال نگهداری نموده و در اسرع وقت مصرف کنید.

نوش جان …

نکته: تهیه کمپوت خاص و خوشمزه موز در قابلمه مسی باعث قرمز شدن رنگ آن خواهد شد.

2. کمپوت موز دارچینی

مواد لازم
موز4 عدد
شکر قهوه ای250 گرم
آب400 میلی لیتر
موز4 عدد
پودر دارچین1/4 قاشق چایخوری
لیمو ترشنصف یک عدد

دستور تهیه

  1. آب نصف یک عدد لیمو ترش را بگیرید و همراه با آب، پودر دارچین و شکر قهوه ای در قابلمه بریزید.
  2. قابلمه را روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید و صبر کنید تا مخلوط به جوش آید و شکر حل گردد.
  3. در این فاصله موز ها را پوست گرفته و به صورت حلقه هایی به ضخامت 1 سانتی متر برش بزنید.
  4. حلقه های موز را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید در شربت بجوشند تا به رنگ قهوه ای درآیند.
  5. سپس حرارت را خاموش نموده و اجازه دهید کمپوت کاملا خنک گردد
  6. این کمپوت را در ظرف شیشه ای دردار در یخچال نگهداری کنید و حداکثر ظرف مدت 1 هفته مصرف کنید.

نکته: پیشنهاد می کنیم این کمپوت خوش عطر را همراه با بستنی، پنکیک و یا وافل میل کنید.

3. کمپوت موز با عطر پرتقال

مواد لازم
آب پرتقال1.5 فنجان
آبلیموی تازه1/4 فنجان
شیره انگور1/4 فنجان
شکر قهو ای2 قاشق غذاخوری
موز عظیم2 عدد

دستور تهیه

  1. آب پرتقال و آبلیمو را در قابلمه ای که بهتر است از جنس استیل باشد ریخته، روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید مخلوط به مدت 15 دقیقه بجوشد.
  2. سپس حرارت را متوسط نموده و شیره انگور و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.
  3. مخلوط را هم بزنید تا شکر حل گردد، سپس حرارت را خاموش کنید.
  4. موز را پوست گرفته، به صورت حلقه ای برش بزنید و تا شربت داغ است به آن اضافه کنید.
  5. کمپوت آماده است؛ پس از سرد شدن می توانید آن را در شیشه دردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

سخن آخر

موز میوه ای سرشار از مواد معدنی و ویتامین های مورد احتیاج بدن است. این میوه حاوی آنتی اکسیدان و فیبر بوده و بسیار انرژی زاست. این میوه پرخاصیت در تهیه دسر های زیادی همچون پنکیک موز و چیز کیک موزی مورد استفاده قرار می گیرد. کمپوت موز از دیگر خوراکی های لذیذ تهیه شده با این میوه است که در این مطلب با طرز تهیه چند نمونه از آن آشنا شدید. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد؛ لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

در خاتمه پیشنهاد می کنیم که اگر به طعم موز علاقه دارید، مطلب طرز تهیه معجون موز به 4 روش ساده خبرنگاران را از دست ندهید!

منبع: setare.com
انتشار: 10 تیر 1400 بروزرسانی: 10 تیر 1400 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 1538

به "طرز تهیه کمپوت موز با 3 طعم خوشمزه و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کمپوت موز با 3 طعم خوشمزه و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید