طرز تهیه خورش اسپناساک، غذای خوشمزه مازندرانی

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، خورش اسپناساک (اسفناج) یکی از غذا های سنتی مازندران و حاوی ویتامین های A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز، کولین، فیبر، فسفر، سلنیوم، روی (زینک)، فولاد، اسیدفولیک، گوگرد، سولفور و … است.

طرز تهیه خورش اسپناساک، غذای خوشمزه مازندرانی

خورش اسپناساک مازندران

خورش اسپناساک (اسفناج) یکی از غذا های سنتی مازندران و حاوی ویتامین های A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز، کولین، فیبر، فسفر، سلنیوم، روی (زینک)، فولاد، اسیدفولیک، گوگرد، سولفور و … است.

مواد لازم خورش اسپناساک مازندران:

-گوشت گوسفند 400 گرم

-اسفناج تازه یک کیلو

-سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، تره و نعناع) 300 گرم

-سیر 4-3 حبه

-پیاز متوسط 2 عدد

-هویج یک عدد

-آب به مقدار لازم

-نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

-روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه خورش اسپناساک مازندران:

-برای تهیه این غذا ابتدا پیاز و سیر را خرد می کنیم و با روغن دنبه یا کنجد تفت می دهیم.

-اسفناج را پس از شستن و خرد کردن به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

-سپس مقداری آب اضافه می کنیم.

-گوشت خرد شده را به مواد اضافه می کنیم.

-سپس سبزیجات معطر و هویج خرد شده را اضافه می کنیم.

-پس از اضافه کردن ادویه جات، اجازه می دهیم غذا در حرارت ملایم بپزد و جابیفتد.

-این غذا همراه برنج یا نان سنگک تازه و سبزی سرو می گردد.

نکته 1: در بعضی از سلیقه ها به این غذا نخود هم اضافه می نمایند.

نکته 2: گاهی به جای گوشت گوسفند از تخم مرغ استفاده می گردد.

منبع: گردشبان
انتشار: 3 فروردین 1400 بروزرسانی: 3 فروردین 1400 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 1367

به "طرز تهیه خورش اسپناساک، غذای خوشمزه مازندرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش اسپناساک، غذای خوشمزه مازندرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید