طرز تهیه انواع لواشک؛ از نفس های آخر تابستان استفاده کنید
به گزارش عاشقان علم الکترونیک، از نفس های آخر تابستان هم استفاده کنید و لواشک ها را دپو کنید.

به گزارش خبرنگاران، از نفس های آخر تابستان هم استفاده کنید و لواشک ها را دپو کنید.
مواد لازم:
آلبالو، زرشک، زردآلو، هلو، آلوی زرد و شاه توت: به میزان دلخواه و ترکیب بر اساس ترشی، شیرینی یا ملس شدننمک: به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه:
1. بعد از شست وشوی میوه ها آنها را از هسته جدا کنید و با اضافه کردن کمی آب به آن اجازه دهید تا بپزد.
2. پختن میوه ها باید تا زمانی ادامه پیدا کند که کاملا له و غلیظ شوند. این فرایند حدود یک ساعت طول می کشد و در آخر نمک را به مخلوطمان اضافه می کنیم.
3. بعد از اینکه مخلوطمان کمی خنک شد، با استفاده از یک صافی تفاله ها را جدا می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.
4. مایع لواشک را روی سینی یا هر ظرفی که انتخاب کرده ایم به صورت یک لایه نازک پهن می کنیم و زیر نور آفتاب قرار می دهیم. بهتر است روی ظرف ها را یک تنظیف نازک قرار بکشیم تا حشرات و گردوغبار روی لواشک ها ننشیند.
5. بعد از دو تا سه روز لواشک ها آماده است.
منبع: جام جم آنلاین