طرز تهیه انواع لواشک؛ از نفس های آخر تابستان استفاده کنید

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، از نفس های آخر تابستان هم استفاده کنید و لواشک ها را دپو کنید.

طرز تهیه انواع لواشک؛ از نفس های آخر تابستان استفاده کنید

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، از نفس های آخر تابستان هم استفاده کنید و لواشک ها را دپو کنید.

مواد لازم:

آلبالو، زرشک، زردآلو، هلو، آلوی زرد و شاه توت: به میزان دلخواه و ترکیب بر اساس ترشی، شیرینی یا ملس شدننمک: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه:

1. بعد از شست وشوی میوه ها آنها را از هسته جدا کنید و با اضافه کردن کمی آب به آن اجازه دهید تا بپزد.

2. پختن میوه ها باید تا زمانی ادامه پیدا کند که کاملا له و غلیظ شوند. این فرایند حدود یک ساعت طول می کشد و در آخر نمک را به مخلوطمان اضافه می کنیم.

3. بعد از اینکه مخلوطمان کمی خنک شد، با استفاده از یک صافی تفاله ها را جدا می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.

4. مایع لواشک را روی سینی یا هر ظرفی که انتخاب کرده ایم به صورت یک لایه نازک پهن می کنیم و زیر نور آفتاب قرار می دهیم. بهتر است روی ظرف ها را یک تنظیف نازک قرار بکشیم تا حشرات و گردوغبار روی لواشک ها ننشیند.

5. بعد از دو تا سه روز لواشک ها آماده است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 4 آبان 1399 بروزرسانی: 4 آبان 1399 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 1065

به "طرز تهیه انواع لواشک؛ از نفس های آخر تابستان استفاده کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع لواشک؛ از نفس های آخر تابستان استفاده کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید