رولت گوشت بوقلمون

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، اگر مهمان رسمی دارید و از خواص ویژه گوشی بوقلمون نمیخواهید غافل شوید، حتما یک شب این غذا را امتحان کنید.

رولت گوشت بوقلمون
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: یک ساعت

مواد لازم

  • ¾ پیمانه جو پخته شده
  • نصف پیمانه شیر
  • یک عدد پیاز میانه
  • یک کیلوگرم گوشت چرخ نموده بوقلمون
  • نصف پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده
  • دو عدد تخم مرغ هم زده
  • دو قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی تند و پرادویه
  • ¼ پیمانه سس کچاپ
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • فلفل سیاه
  • 225 گرم رب گوجه فرنگی

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- در یک کاسه کوچک، شیر و جو را با هم مخلوط کنید. ¼ پیاز رنده شده را به آنها اضافه کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، گوشت بوقلمون، مخلوط جو و به جای مانده پیاز را با هم مخلوط کنید. فلفل دلمه ای، تخم مرغ، سس گوجه فرنگی تند، کچاپ، نمک و مقداری فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

3- مواد را داخل قالب مستطیلی باریک بریزید. رب گوجه فرنگی را با کمی آب رقیق کنید و روی آن بریزد و در آخر نیز کمی پیاز خرد شده بریزید و داخل فر بگذارید. به مدت یک ساعت رولت را بپزید تا برشته و آماده گردد.

4- 15 دقیقه پس از خنک شدن آن را همانند رولت برش دهید.

ارزش غذایی

  • کالری: 207
  • چربی: 3 گرم
  • کلسترول: 92 میلی گرم
  • چربی اشباع شده: 0.5 گرم
  • کربوهیدرات: 13 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 32 گرم
  • سدیم: 489 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 1974

به "رولت گوشت بوقلمون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رولت گوشت بوقلمون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید