رولت گوشت بوقلمون
به گزارش عاشقان علم الکترونیک، اگر مهمان رسمی دارید و از خواص ویژه گوشی بوقلمون نمیخواهید غافل شوید، حتما یک شب این غذا را امتحان کنید.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: یک ساعت
مواد لازم
- ¾ پیمانه جو پخته شده
- نصف پیمانه شیر
- یک عدد پیاز میانه
- یک کیلوگرم گوشت چرخ نموده بوقلمون
- نصف پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده
- دو عدد تخم مرغ هم زده
- دو قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی تند و پرادویه
- ¼ پیمانه سس کچاپ
- نصف قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه
- 225 گرم رب گوجه فرنگی
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
2- در یک کاسه کوچک، شیر و جو را با هم مخلوط کنید. ¼ پیاز رنده شده را به آنها اضافه کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، گوشت بوقلمون، مخلوط جو و به جای مانده پیاز را با هم مخلوط کنید. فلفل دلمه ای، تخم مرغ، سس گوجه فرنگی تند، کچاپ، نمک و مقداری فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
3- مواد را داخل قالب مستطیلی باریک بریزید. رب گوجه فرنگی را با کمی آب رقیق کنید و روی آن بریزد و در آخر نیز کمی پیاز خرد شده بریزید و داخل فر بگذارید. به مدت یک ساعت رولت را بپزید تا برشته و آماده گردد.
4- 15 دقیقه پس از خنک شدن آن را همانند رولت برش دهید.
ارزش غذایی
- کالری: 207
- چربی: 3 گرم
- کلسترول: 92 میلی گرم
- چربی اشباع شده: 0.5 گرم
- کربوهیدرات: 13 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 32 گرم
- سدیم: 489 میلی گرم