راجع به سلولیت چه میدانید؟

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، برای از بین بردن سلولیت ها می توانیم به موارد چون رعایت رژیم غذایی مناسب، داشتن فعالیت ورزشی منظم و استفاده از تکنیک های تخریب بافت سلولیت از جمله ماساژ اشاره کنیم . این موارد به عنوان برترین راهکار ها برای مبارزه با سلولیت شناخته شده اند .

راجع به سلولیت چه میدانید؟

دلایل و علل ایجاد سلولیت

دلایل بسیاری برای سلولیت وجود دارد، مثل عوامل هورمونی، ژنتیک و سن. بعلاوه باید مراقب غذاهایی باشید که موجب سلولیت می شوند. اگرچه درمان های متعددی برای سلولیت وجود دارند، اما اثرها عمدتاً موقتی هستند.

سلولیت نیز به عنوان پوست پرتقال، آسیب تگرگی، پوست پنیر کوتاژ و عارضه تشک معروف است. اگر چه این می تواند هم مردان و هم زنان را تحت تاثیر قرار دهد، اما در زنان بیشتر رخ می دهد، به دلیل توزیع متفاوت ماهیچه، چربی و بافت ارتباطی.

دلیل سلولیت به وضوح معین نیست، اما این شرایط پوستی به عنوان نتیجه برهمکنش میان بافت پیوندی رخ می دهد که زیر سطح پوست و لایه چربی که در زیر آن قرار گرفته است، باقی می ماند. سبک زندگی ناسالم، به خصوص مواد غذایی، تاثیر بزرگی بر توسعه سلولیت دارد.2

علل و دلایل سلولیت را در کل به چند بخش تقسیم می کنیم که شامل
حجم چربی های موجود در زیر پوست:هر چه مقدار چربی های زیر پوستتان بیشتر باشد احتمال تشکیل و زیاد شدن سلولیت نیز بالا می رود.

داشتن تغذیه نامناسب

مصرف دخانیات

اختلالات هورمونی مثل بالا بودن مقدار استروژن

دی هیدراته شدن پوست

ضخامت و رنگ پوست

داشتن رژیم های نامناسب و مصرف مواد غذایی که در ادامه خواهیم گفت

متابولیسم ضعیف

مصرف بعضی از داروها مثل قرص های لاغری، ادرار آور، قرص های خواب آور، قرص های ضدبارداری و غیره

نداشتن فعالیت جسمی مناسب2

بعضی از مواد غذایی که باید در رژیم خود داشته باشید عبارتند از: پروتئین های کامل یا پروتئین کومبو: می توانید آنها را از منابعی مانند قزل آلا، صدف، گردوی آمریکایی، تخم مرغ و بادام دریافت کنید.

کربوهیدرات ها با مواد مغذی بالا: مانند نخود، سیب زمینی شیرین، هویج و عدس. اسید های چرب امگا 3 که می توان آنها را در ماهی هی آب سرد مانند ماهی آزاد و ماهی تن دریافت کرد. البته رژیم غذایی به تنهایی نمی تواند سلولیت را از بین ببرد، زمانی رژیم عذایی مؤثر خواهد بود که شما نیز تمرینات ضد سلولیتی را انجام دهید.3

3 ماده معدنی برای کاهش و ازبین بردن سلولیت

هر زنی دوست دارد بداند که چگونه می تواند در نبرد علیه سلولیت پیروز گردد. طبق تحقیقات بیش از 90 درصد از خانم ها در طول زندگی شان به یک نوع سلولیت دچار می شوند.

کرم ها و داروهای زیادی وجود دارند که ادعا می نمایند قادرند شما را از شر ظاهر ناخوشایند سلولیت ها خلاص نمایند اما فقط تعداد کمی از آنها به ادعاهایشان عمل می نمایند. اما اگر بخش زیادی از معالجه بجای بیرون بدن درواقع از داخل بدن شروع گردد، چطور؟

بیشتر کارشناسان بر این باورند که ظاهر سلولیت ها به دلیل مسائل/ عدم تعادل بافت همبند و چربی در بدن شخص است اما نظریه های زیادی در خصوص دلیل به وجود آمدن این عدم تعادل وجود دارد. بنظر می رسد که هورمون ها، رژیم غذایی، سبک زندگی و ژنتیک همگی در این مسئله نقش دارند اما قطعی نیستند.

مواد معدنی که ممکن است به از بین بردن سلولیت یاری نمایند.

فسفر
فسفر می تواند به کاهش سلولیت یاری کند، چون به التیام و ترمیم بافت ها و سلول ها یاری می نماید؛ بعلاوه به بدن یاری می نماید که کربوهیدرات ها و چربی ها را بسوزاند، از آنها استفاده کند و از این طریق انرژی اش را افزایش دهد. منابع غذایی فسفر عبارتند از سالمون، گوشت گاو، آجیل و دانه های کدو تنبل.
سلنیوم
سلنیوم به عنوان یک آنتی اکسیدان به سم زدایی بدن یاری می نماید و شادابی پوست را نیز افزایش می دهد. این ماده، غده تیروئید را نیز تحریک نموده و بنابراین متابولیسم را افزایش می دهد.

مرغ، گوشت گاو، غذاهای دریایی، آجیل برزیلی و نان غلات کامل، منابع خوبی از سلنیوم هستند.

روی
روی مانند فسفر برای بازسازی بافت ها و سلول ها لازم است و خواص آنتی اکسیدانی دارد. آن متابولیسم را نیز افزایش می دهد و به تنظیم قند خون که باعث چربی سوزی بهتر می گردد، یاری می نماید.

معین شده است که کمبود زینک مانع تشکیل کلاژن می گردد؛ کلاژن برای پوست سالم لازم است. زینک در غذاهای دریایی، اسفناج، جوانه گندم، گوشت بره، گوشت گاو، دانه های کدو و بادام هندی وجود دارد.

مهم است به یاد داشته باشید که این مواد معدنی فقط بخشی از یک برنامه غذایی موثر ضدسلولیت هستند.

اگر واقعا می خواهید از شر سلولیت خلاص شوید، باید به 3 اصل اساسی پایبند باشید - یک رژیم سم زدایی سالم، سبک زندگی که قرارگیری شما در معرض سموم را محدود می نماید و تمرینات ورزشی مناسب برای کاهش سلولیت.1

پینوشتها

1.www.rastineh.com

2.www.namnak.com

3.www.kermany.com

منبع: راسخون
انتشار: 22 آبان 1400 بروزرسانی: 22 آبان 1400 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 1716

به "راجع به سلولیت چه میدانید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راجع به سلولیت چه میدانید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید