استقبال سفیر قرقیزستان از راه اندازی خط فراوری مشترک میان شرکت های دانش بنیان دو کشور
به گزارش عاشقان علم الکترونیک، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در ملاقات سفیر قرقیزستان در تهران با تاکید بر پیشرفت های شرکت های دانش بنیان و فناور ایرانی در حوزه فناوری های تازه و نیز استفاده از فناوری در صنایع سنتی، از آمادگی کشورمان برای انتقال تجربیات و همکاری های فناورانه میان دو کشور اطلاع داد.
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرنگاران به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر علی وحدت در دیدار سفیر قرقیزستان در ایران که در محل صندوق نوآوری انجام شد، ضمن معرفی این صندوق و خدماتی که به زیست بوم نوآوری کشور ارائه می نماید، گفت: یکی از وظایف صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت از شرکت های دانش بنیان با هدف یاری به همکاری های بین المللی این شرکت ها با شرکای خارجی خود و توسعه بازار آنها در سایر کشورها است.
وی در ادامه با اشاره به فرایند روبه رشد شرکت های دانش بنیان و پیشرفت های زیست بوم نوآوری در ایران گفت: در حال حاضر 6500 شرکت دانش بنیان در ایران فعالیت می نمایند که این فرایند رو به افزایش است. ایران در پی این است که با توسعه شرکت های دانش بنیان، به فراوری ثروت از تکنولوژی دست پیدا کند که در این راستا سیاست دولت سیزدهم تمرکز بر همکاری با کشورهای دوست از جمله قرقیزستان است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به روابط خوب و حسنه میان ایران و قرقیزستان، بر تقویت همکاری های دوجانبه میان دو کشور تاکید نمود و گفت: روابط دو کشور در آستانه 30 سالگی است و امیدوارم با توجه به دوستی میان دو ملت، این روابط بیش از پیش مستحکم گردد.
وحدت در ادامه با تاکید بر تمرکز شرکت های دانش بنیان و فناور ایرانی بر حوزه های فناوری های نو و استفاده از فناوری در صنایع سنتی، اظهار کرد: شرکت های ایرانی طی چند سال گذشته پیشرفت های خوبی در حوزه های فناوری نو همانند نانو تکنولوژی، بایو تکنولوژی، دارو و تجهیزات پزشکی و نیز بکارگیری فناوری ها در صنایع سنتی همانند کشاورزی، فولاد و نساجی که منجر به بهره وری در این صنایع گردد، داشته اند و ما نیز در صندوق نوآوری و شکوفایی که وظیفه حمایت و تامین اقتصادی طرح های آنها را برعهده داریم بر این مهم تاکید نموده ایم و تسهیلات ویژه ای را به این منظور اختصاص داده ایم.
وی تاکید نمود: شرکت های ایرانی قطعا در این رابطه می توانند آموزش های لازم را به شرکت ها و فناوران قرقیزستانی ارائه دهند، ضمن اینکه از ارتباط میان تجار و فناوران دو کشور، عواید بسیاری نصیب دو کشور خواهد شد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در انتها با اشاره به رویداد امروز یکشنبه های صادراتی صندوق نوآوری که با پذیرش هیات تجاری و فناوری از قرقیزستان برگزار گردید، گفت: در این رویداد شرکت های ایرانی با پتانسیل های بازار قرقیزستان و تجار قرقیزستانی نیز با ظرفیت های دانش بنیان های ایرانی آشنا شدند که امیدواریم این نشست به برپایی نمایشگاه دائمی محصولات دانش بنیان ایرانی در قرقیزستان منجر گردد.
دانش بنیان های ایرانی از قابلیت های خوبی برای صادرات به قرقیزستان برخوردارند
در ادامه این دیدار نیز تورداقون صدیقف، سفیر قرقیزستان در ایران ضمن ابراز خوشحالی از دیدار با رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: امیدارم همکاری های میان سفارت قرقیزستان در تهران و صندوق نوآوری و شکوفایی ایران بیش از پیش گردد و در چارچوب همکاری های تجار ایرانی و قرقیزستانی بیشتر با هم همکاری داشته باشیم.
سفیر قرقیزستان در ایران با اشاره به آمادگی کشورش برای برپایی نمایشگاه فناوری های شرکت های دانش بنیان ایرانی در پیشکک اظهار کرد: همکاری های میان سفارت ما در تهران و صندوق نوآوری می تواند در روابط دو کشور که بیش از سه دهه از آن می گذرد اثرگذاری بیشتری داشته باشد. خوشبختانه ایران از فرصت ها و پتانسیل های بالایی در حوزه های فناوری و صنایع برخوردار است و می تواند به توسعه فناوری در قرقیزستان یاری کند.
وی با اشاره به حضورش در رویداد یکشنبه های صادراتی صندوق نوآوری با موضوع پذیرش هیات تجاری و فناوری از قرقیزستان گفت: در حاشیه این رویداد نمایشگاهی از دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و فناور ایرانی برپا شد و طی آن با 15 شرکت مذاکراتی داشتم. در این مذاکرات متوجه حمایت و پشتیبانی صندوق نوآوری از شرکت های دانش بنیان شدم. این شرکت ها از توانایی های خوبی برخوردارند که می توانند به قرقیزستان صادرات نیز داشته باشند.
صدیقف در انتها ضمن استقبال از راه اندازی خط فراوری مشترک میان شرکت های دو کشور در قرقیزستان، گفت: شرکت های دانش بنیان ایرانی می توانند با حمایت صندوق نوآوری کارخانه های مشترک صنعتی در قرقیزستان ایجاد نمایند که منجر به صادرات به کشورهای اروپایی و حوزه اوراسیا گردد.
منبع: خبرگزاری فارس