کارگروه گرد و غبار در استان بوشهر فعال می گردد
به گزارش عاشقان علم الکترونیک، فرهاد قلی نژاد در گفت وگو با خبرنگاران گفت: یکی از پدیده هایی که استان بوشهر با آن درگیر است پدیده گرد غبار است که ناشی از کانون های بیابان های داخل و خارج است.

وی اضافه نمود: طبق آئین نامه هئیت وزیران وظیفه داریم کارگروه برای اجرای پیشگیری از گرد و غبار و کنترل و اقداماتی که در وقوع گردوغبار باید انجام بدهیم فعال کنیم.
قلی نژاد توضیح داد: همچنین برای فعال کردن کارخانه بازیافت بوشهر اقدامات خوبی از سوی شهرداری اجرا شده ولی کافی نیست و در حال حاضر شهرداری به دنبال تکمیل این کارخانه است.
مدیر کل محیط زیست استان بوشهر گفت: ما نیز با صدرو مجوز های زیست محیطی به دنبال تکمیل و راه اندازی مجدد این کارخانه هستیم.
قلی نژاد اعلام کرد: یکی از برنامه های مهم دولت کارگروه مدیریت سبز است که در قانون ششم توسعه نیز آمده و در این قانون دستگاه های اجرایی باید با اختصاص بودجه اقدامات لازم در راستای حفظ محیط زیست، مصرف بهینه انرژی، کاهش پسماندها و آموزش محیط زیست در حوزه اداری برای کارمندان خود انجام بدهند.
منبع: خبرگزاری مهر