مقاله: تمرینات ایزومتریک چیست و آیا باعث قدرت بیشتر بدن می شود؟
به گزارش عاشقان علم الکترونیک، برای اینکه چالش این تمرین را بیشتر کنید، می توانید در هنگام نگه داشتن وزنه بالای سر، روی یک پای خود بایستید.

تجهیزات لازم: وزنه سبک تا متوسط، می توانید با دیسک، دمبل یا کتل بل 5 کیلویی شروع کنید.
عضلات به کار گرفته شده: عضلات شکمی، چهار سر ران، قسمت قدامی ماهیچه دالی (عضلات شانه)
برای آنکه خود را در وضعیت نشستن ایستا نگه دارید، احساس می کنید ران ها سفت تر و خسته شده اند. می توانید وزن بدن خود را بین پاشنه و پنجه جابه جا کنید. زمانی که روی پاشنه بایستید، ماهیچه های باسن هدف این تمرین قرار می گیرند و زمانی که وزن بدن را به سمت پنجه و انگشتان پا منتقل کنید، ماهیچه های چهار سر ران درگیر می شوند. دقت کنید که زانوها نباید از انگشتان پا جلو بزنند و زمانی که وزن را به سمت پنجه می برید، به زانوهایتان فشار زیادی وارد نکنید.
همیشه به یاد داشته باشید که تمرینات ایزومتریک می توانند با توجه به سطح ورزشی و قدرت بدنی تان تنظیم شوند. برای مثال اگر انجام حرکت شکم برای مدت 15 ثانیه برایتان سخت و چالش برانگیز است، می توانید آن را به 10 ثانیه کاهش دهید و بعد از گذشت زمان و کسب استقامت بیشتر، مجدد زمانش را افزایش دهید. هدف این است که محدودیت ها بدون آسیب دیدن بدن، کنار گذاشته شوند. درد و خستگی بدن غیر قابل انتظار نیست ولی اگر درد وحشتناکی را در ناحیه ای از بدنتان احساس کردید، حتماً با مربی یا متخصص مشورت کنید. در رابطه با ورزش های ایزومتریک گردن و ورزش های ایزومتریک کمر باید دقت بیشتری داشته باشید.
منبع مقاله: تمرینات ایزومتریک چیست و آیا باعث قدرت بیشتر بدن می شود؟