غذاهای تایلندی که هرگز درباره آن ها نشنیده اید
به گزارش عاشقان علم الکترونیک، غذاهای متنوعتری از پد تای (Pad Thai) در بانکوک وجود دارد. بهتر است با انواع غذاهای محلی در تایلند آشنا شوید تا در صورت سفر به آنجا، هیچ یک از این غذاها را از دست ندهید.
غذاهای تایلندی از مواد معطر و تند ترکیب شده اند. در تهیه غذاهای محلی تایلندی به ریزه کاری های ظریف، جزئیات، بافت غذا، رنگ و طعم آن بسیار توجه می گردد. در این غذاها همان مقدار که به طعم غذا اهمیت داده می گردد، فواید درمانی آن ها نیز مورد توجه قرار می گیرد. در ادامه شما را با بعضی از غذاهای این کشور که زیاد مشهور و شناخته شده نیست، آشنا می کنیم:
املت پد تای
اگر سالاد پد تای را دوست دارید، به شما پیشنهاد می کنیم تا املت پد تایلندی را هم حتما امتحان کنید.
در رستوران معروف تیپسامای (Thipsamai) شناخته شدهترین غذای تایلندی، همچنان برای گردشگران خارجی ناشناخته به جای مانده است. یک پد تایلندی واقعی در بانکوک در واقع املتی ترکیب شده از میگوی خشک، نودل تزیین شده با تمرهندی و توفوی نرمی است که داخل آن یک تخممرغ گذاشته شده است.
سالاد پوملو
اگر سالاد پاپایا را دوست دارید، حتما سالاد پوملو را امتحان کنید. سالاد پوملو (Pomelo Salad) در واقع متعلق به استان ناخن پاتوم (Nakhon Pathom) است. اما برای صرف خوشمزهترین نوع آن در بانکوک میزی را در رستوران کلوب ایسایا سیمائز (Issaya Siamese Club) رزرو کنید. این رستوران تایلندی با سبک مدرنیتهاش، غذایی با تکههای پوملو (یک نوع گریپفروت چینی)، تخممرغ کامل پخته شده به همراه میگوی سرخ شده در وک (یک نوع ماهیتابهی چینی کاسه شکل) با ادویهی لیموترش و فلفل را سرو میکند.
کوآی تئو نو
اگر سوپ تام یام (Tom Yum) را دوست دارید، کوآی تئو نو (Kuay Teow Neau) را امتحان کنید. کوآی تئو نو یک سوپ نودل پرگوشت است. به میزهای جمعی در رستورانهای تایلندی همانند رستوران کوآی تئو نو نا سو (Kuay Teow Neau Nai Soi) در خیابان فرا آتیت (Phra Athit Road) بپیوندید و از طعم گوشت پخته شده با حرارت ملایم و نودلهای نچسبیدهی درون یک سس ادویهدار ترکیب شده با سرکه، دارچین و ادیه ستاره انیس لذت ببرید.
از شما دعوت می کنیم ویدئوی زیر را ببینید:
منبع: کجارو / nationalgeographic.com