معروف ترین غذا های اسپانیا

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، غذاهای اسپانیایی در بین جالب ترین و خاص ترین غذاهای دنیا قرار می گیرند. در این کشور تنوع گردشگری بسیار زیاد است و دنیاگرد های زیادی از سراسر دنیا وارد این کشور می شوند. این کشور بسیار زیبا است و دارای جاذبه های زیادی می باشد. یکی از سالم ترین غذاها در اسپانیا وجود دارد. غذاهای اسپانیا بسیار خوش رنگ و خوش طعم هستند ما در این مطلب چند نمونه از معروف ترین غذاهای اسپانیایی را به شما معرفی می کنیم. این را بدانید که در اسپانیا همیشه در کنار غذا نان، سس آیولی یا کره و یک کاسه زیتون خواهد بود. بلیط هواپیما را ارزان خریداری کنید.

معروف ترین غذا های اسپانیا

تاپاس

یکی از معروف ترین غذاهای اسپانیایی که به هرشخصی توصیه می شود تاپاس است. رفتن به اسپانیا و نچشیدن این غذا معادل رفتن به پاریس و ندیدن برج ایفل است. تاپاس یک غذای اسپانیایی است که بیشتر به عنوان میان وعده استفاده می شود این غذا که اسنک هایی کوچک است در هر ساعتی از شبانه روز ممکن است سرو شود. تاپاس یکی از بهترین غذاهای اسپانیایی است که به شدت در بین مردم رواج پیدا کرده است در برخی از شهرها مانند مادرید، بارسلونا و گرانادا این غذا را در کنار سایر نوشیدنی ها به صورت رایگان سرو می کنند. در مادرید با هر سفارش نوشیدنی یک بشقاب مینی ساندویچ، بادام و یا اسنک در اختیارتان قرار می دهند. جشنواره گوجه فرنگی اسپانیا

تورتیا اسپانولا

تورتیا اسپانولا یکی دیگر از غذاهای اسپانیایی است این غذا یک نوع املت است که از تخم مرغ، سیب زمینی، نمک، پیاز و فلفل تهیه می شود. تورتیا اسپانولا رایج ترین غذا در بین غذاهای اسپانیایی است. در این غذا سیب زمینی را به صورت تکه های درشت درآورده و سپس در آب جوش می ریزند تا آب پز شوند. این سیب زمینی ها پس از آب پز شدن در روغن زیتون سرخ می شوند البته دقت کنید که این سیب زمینی ها فقط در حدی سرخ می شوند که نرم شوند. سپس سیب زمینی ها را آب کش می کنند و با تخم مرغ هم زده و پیاز خرد شده مخلوط می کنند. مواد حاصل را در یک تابه ای که ترجیحا سرامیکی باشه می ریزند و روی شعله قرار می دهند سپس هر دو طرف آن را خوب سرخ می کنند. هتل به سبک سویل

پائیا

پائیا یکی از غذاهای اسپانیایی خوشمزه است که همراه با برنج سرو می شود. در اسپانیا سه دسته غذای پائیا وجود دارد: پائیا والنسیا که از سبزیجات، برنج سفید، مرغ، اردک و یا حلزون زمینی تهیه می شود البته در آن مواد دیگری همچون لوبیا، ادویه و گوشت خرگوش نیز می ریزند. پائیا دریایی که از برنج، غذای دریایی و چاشنی های متعدد تهیه می شود. پائیای مخلوط که از غذای دریایی، برنج، مرغ، روغن زیتون، سبزیجات، زعفران و ادویه تهیه می شود.

میگو سیری

میگو سیری نیز یکی دیگر از غذاهای خوشمزه اسپانیایی است. در این غذا میگوها را به همراه سیر و فلفل در روغن زیتون سرخ می کنند. خوشمزگی این غذا ناشی از سادگی آن است که مواد طعم اصلی خود را حفظ می کنند.

کرم کاتالانا در بارسلون

کرم کاتالا یکی از غذاهای اسپانیایی است که به صورت سرد سرو می شود و کاملا با کرم بروله فرق دارد. در این کرم از فرنی، دارچین و پوست لیمو استفاده می شود.

سایر غذاهای معروف اسپانیا شامل ژیمون ایبریکو، پنیر گوسفندی اسپانیا، سوپ گازپاچو و آلیولی هستند که پیشنهاد می شود در صورت سفر به اسپانیا حتما این غذاها را امتحان کنید.مجله گردشگری خبرنگاران

منبع: مجله دور و نزدیک
انتشار: 10 دی 1400 بروزرسانی: 10 دی 1400 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 1766

به "معروف ترین غذا های اسپانیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معروف ترین غذا های اسپانیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید