طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی
به گزارش عاشقان علم الکترونیک، بادمجان پلو با گوشت و یا مرغ یک غذای محلی قزوینی است که با بادمجان حلقه حلقه شده و مقدار زیادی پیاز و .. طبخ می گردد که می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنید

به گزارش خبرنگاران به نقل از بیتوته
مواد لازم
برنج 5 پیمانه
بادمجان حلقه شده 1 کیلوگرم
پیاز سرخ شده 1 پیمانه
گوشت چرخ نموده 500 گرم
گوجه فرنگی حلقه شده5 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
روغن نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را سرخ نموده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته گردد.
سپس برنج را شسته آبکش نموده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید
منبع: جام جم آنلاین