طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، بادمجان پلو با گوشت و یا مرغ یک غذای محلی قزوینی است که با بادمجان حلقه حلقه شده و مقدار زیادی پیاز و .. طبخ می گردد که می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنید

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی

به گزارش خبرنگاران به نقل از بیتوته

مواد لازم

برنج 5 پیمانه

بادمجان حلقه شده 1 کیلوگرم

پیاز سرخ شده 1 پیمانه

گوشت چرخ نموده 500 گرم

گوجه فرنگی حلقه شده5 عدد

رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری

روغن نصف پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

دارچین و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها را سرخ نموده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته گردد.

سپس برنج را شسته آبکش نموده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 14 دی 1399 بروزرسانی: 14 دی 1399 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 1215

به "طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید