طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، بادمجان پلو با گوشت و یا مرغ یک غذای محلی قزوینی است که با بادمجان حلقه حلقه شده و مقدار زیادی پیاز و .. طبخ می گردد که می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنید

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی

به گزارش عاشقان علم الکترونیک به نقل از بیتوته

مواد لازم

برنج 5 پیمانه

بادمجان حلقه شده 1 کیلوگرم

پیاز سرخ شده 1 پیمانه

گوشت چرخ نموده 500 گرم

گوجه فرنگی حلقه شده5 عدد

رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری

روغن نصف پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

دارچین و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها را سرخ نموده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته گردد.

سپس برنج را شسته آبکش نموده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 14 دی 1399 بروزرسانی: 14 دی 1399 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 1215

به "طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید