ثبت شرکت در ایتالیا: آنالیز مزایا و معایب، نحوه ثبت شرکت، مدارک و سایر موارد

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، ایتالیا به عنوان یکی از مهم ترین کشورهای اتحادیه اروپا، موقعیت جغرافیایی مناسبی را برای دسترسی آسان سرمایه گذاران به بازارهای جنوب، شمال و مرکز اروپا فراهم نموده است. این کشور زادگاه لوکس ترین برندهای جهانی است و همه این ها باعث می گردد که به یکی از محبوب ترین گزینه ها مهاجرت کارآفرینان تبدیل گردد. اگر شما نیز قصد آغاز کسب و کار جدیدی را در این کشور دارید، پیشنهاد می کنیم که حتما این مطلب را تا سرانجام مطالعه کنید. ما در اینجا صفر تا صد ثبت شرکت در ایتالیا را آنالیز نموده ایم. نگاهی به لیست زیر بیندازید.

ثبت شرکت در ایتالیا: آنالیز مزایا و معایب، نحوه ثبت شرکت، مدارک و سایر موارد
  • چرا باید ایتالیا را انتخاب کنیم؟ مزایا و معایب ثبت شرکت در ایتالیا
  • انواع شرکت در ایتالیا
  • مراحل ثبت شرکت در ایتالیا
  • مدارک مورد احتیاج برای ثبت شرکت در ایتالیا
  • هزینه های ثبت شرکت در ایتالیا
  • اقامت به وسیله ثبت شرکت در ایتالیا
  • سوالات متداول

ثبت شرکت در ایتالیا

کشور ایتالیا در طول دهه گذشته به عنوان هشتمین اقتصاد بزرگ دنیا و چهارمین اقتصاد اروپا از نظر فراوری ناخالصی داخلی شناخته شده است. این کشور عضو اتحادیه اروپا و عضو گروه جی هشت (فعلاً گروه جی هفت شده چون عضویت روسیه به حالت تعلیق عایدیه) می باشد. این بدان معنی است که ایتالیا مکان امنی برای سرمایه گذاران خارجی می باشد. این کشور از نیروی کار ماهر و آموزش دیده برخوردار است و دارای استانداردهای بالایی برای زندگی می باشد.

کشور ایتالیا با وجود بحران مالی خود هنوز هم نقش مهمی در اقتصاد دنیای بازی می نماید و اقتصاد این کشور بر پایه شرکت های کوچک و میانه بنا شده است. ایتالیا با برندهای لوکس و شرکت های معروف خود در سراسر دنیا شناخته شده است.

این کشور اخیرا اقدامات نوی را انجام داده و به عنوان یکی از برترین کشورها برای سرمایه گذاری خارجی خود را مطرح نموده است. در پی اصلاحات اخیر؛ ثبت شرکت در ایتالیا نسبت به گذشته آسان تر می باشد و برخلاف بسیاری از کشورهای اروپایی مراحل ثبت شرکت در آن از جمله اخذ شماره مالیاتی یا افتتاح حساب بانکی فقط چند روز طول می کشند.

دولت ایتالیا مشوق های خاصی را برای شرکت های خارجی که مبلغ معینی را در این کشور سرمایه گذاری می نمایند، در نظر گفته است. بسیاری از مشاغل در ایتالیا بیشتر مرتبط با تجارت، واردات یا صادرات هستند اما با این حال این کشور هیچ محدودیتی برای انواع سرمایه گذاری خارجی ندارد. بعضی از مهم ترین بخش های سرمایه گذاری خارجی در این کشور شامل گردشگری، صنایع غذایی، کشاورزی، فراوری و املاک و مستغلات هستند.

ثبت شرکت در ایتالیا مستلزم آشنایی با مراحل پیچیده بوروکراسی و ساختار مالیاتی و قوانین این کشور است. کشور ایتالیا در رتبه بندی آسانی شروع کسب و کار که بر اساس گزارش Doing business بانک دنیای اعلام شده است، در رتبه 98 در بین 190 کشور قرار گرفته است. این کشور مقررات اداری خاص خود را دارد و مشاغل نو در ایتالیا باید در سازمان های مختلف به ثبت برسند.

ثبت شرکت در ایتالیا می تواند با چالش هایی همراه باشد. شما برای شروع کار در ایتالیا احتیاج به اطلاعات تخصصی دارید. در ادامه مطلب ما شرایط ثبت شرکت در ایتالیا را با شما آنالیز نموده ایم.

اما با این حال پیشنهاد می کنم پس از مطالعه مطلب، حتما گپی با کارشناسان مجرب طینت داشته باشید و اطلاعات تکمیلی تر را از آن ها دریافت نمایید. توجه کنید که مشاوره اولیه در طینت رایگان است و هیچ هزینه ای از شما اخذ نخواهد شد.

پایه هستی با هم یه گپی بزنیم؟

برای مهاجرت تحصیلی یا مهاجرت کاری با ما در ارتباط باشید...

چرا باید ایتالیا را انتخاب کنیم؟ مزایا و معایب ثبت شرکت در ایتالیا

از مزایای ثبت شرکت در ایتالیا می توان به موارد زیر اشاره نمود:

مزایا ثبت شرکت در ایتالیا

ایتالیا کشوری با موقعیت جغرافیایی بسیار مناسب است.

ایتالیا در مرکز دریای مدیترانه واقع شده است و می تواند دروازه استراتژیک شما به سراسر اتحادیه اروپا، آفریقای شمالی و حتی خاورمیانه باشد. همینطور این کشور اروپای جنوبی، مرکزی و شرقی را بهم متصل می نماید و از موقعیت جغرافیایی بسیار مناسبی برخوردار است.

دولت ایتالیا به شدت از سرمایه گذاران استقبال می نماید.

اقتصاد ایتالیا از سرمایه گذاران استقبال می نماید. این کشور اصلاحات قابل توجهی برای جلب اعتماد و اطمینان سرمایه گذاران انجام داده است و مشوق های زیادی برای جذب سرمایه گذاری خارجی ارائه می دهد. کاهش مالیات بر عایدی یکی از برنامه های دولت ایتالیا برای کارآفرینان و سرمایه گذاران خارجی است.

ایتالیا در میان بزرگترین کشورهای فراورینماینده اروپایی واقع شده است.

ایتالیا در میان بزرگترین کشورهای فراورینماینده اروپایی واقع شده است و پس از آلمان رتبه دوم را به خود اختصاص داده است. محصولات ساخت ایتالیا از کیفیت و طراحی بالایی برخوردار هستند و سرمایه گذاران خارجی می توانند در بخش های مختلف از جمله ابزارآلات، مد و فشن، محصولات غذایی، خودرو و داروسازی مشارکت نمایند. بعلاوه شرکت ها به شبکه گسترده ای از تامین نمایندگان در طیف وسیعی از بخش ها از جمله ماشین آلات، فلزات، مواد شیمیایی، پلاستیک، کاغذ، سرامیک، نساجی، صنایع دریایی و غیره دسترسی دارند.

کشور ایتالیا زیرساخت های پیشرفته ای دارد.

ایتالیا بیش از 25 میلیارد یورو در سال صرف تحقیق و توسعه می نماید که چهارمین سرمایه گذاری قوی در تحقیق و توسعه در اروپا است. این کشور در حال توسعه مراکز رشد و پارک های علم و فناوری است که بسیاری از آن ها مستقیما با دانشگاه ها در ارتباط می باشند.

معایب ثبت شرکت در ایتالیا

چالش های زیادی پیش روی شما واقع شده است.

طبق گزارش Doing Business 2020 کشور ایتالیا در رتبه بندی شاخص آسانی انجام کسب وکار از نظر سهولت انجام کسب و کار در رتبه 58 و از نظر سهولت شروع کسب و کار در رتبه 98 از بین 190 کشور قرار گرفته است. به این معنی است که چالش های زیادی پیش روی شما واقع شده است.

شروع کار در ایتالیا معمولا زمان کمی می طلبد. معمولا مدت زمان شروع کسب و کار نو در ایتالیا حدود یک هفته طول می کشد که 5 روز کمتر از میانه اتحادیه اروپا است. اما با این حال هزینه آن از میانه اتحادیه اروپا بیشتر است. ایتالیا کارآفرینان را ملزم به پرداخت 310 یورو برای یاری هزینه دولت ، 200 یورو برای ثبت نام ، 156 یورو برای تمبر، و بعلاوه 90 یورو برای هزینه ثبت نام اتاق بازرگانی و 120 یورو برای حق عضویت سالانه می نماید.

باید مالیات پرداخت کنید.

کشور ایتالیا یکی از بالاترین مالیات ها را در اروپا دارد و شرکت ها ملزم به پرداخت مالیات 24% هستند. علاوه بر این اگر می خواهید عایدی بالایی داشته باشید، باید خود را برای مالیاتی بسیار بالاتر آماده کنید.

باید مراحل پیچیده بوروکراسی را طی کنید.

هیچ جای تعجب نیست که چرا ایتالیایی ها اصلاً اشتیاقی برای ثبت شرکت ندارند. مقدار بوروکراسی در کشور ایتالیا به حدی است که هر کسی را منصرف می نماید. براساس نوترین شاخص رقابت دنیای WEF ، ایتالیا از نظر جذابیت تجاری در رتبه 43 دنیا واقع شده است.

علیرغم اصلاحات اخیر و بهبود در کارایی بازار کالاها و آموزش عالی اما هنوز هم بروکراسی ناکارآمد دولت، مالیات بالا، مقررات محدودنماینده و دسترسی سخت به موانع مالی مسائل زیادی را پیش روی کارآفرینان قرار می دهد.

انواع شرکت هایی که می توانید در ایتالیا ثبت کنید.

کشور ایتالیا بسته به هدف، مقدار سرمایه و مسئولیت بنیانگذاران طیف گسترده ای از ساختارهای قانونی را برای ثبت شرکت در نظر گرفته است. برای ثبت شرکت در ایتالیا شما با گزینه های زیر روبرو خواهید بود. توجه کنید که هر یک از این شرکت ها از نظر خصوصیات و قوانین حاکم بر تجارت با هم فرق دارند.

1) SRL (شرکت با مسئولیت محدود)

اگر می خواهید شرکتی را ثبت کنید، بدون اینکه شخصا مسئولیت آن را بر عهده بگیرید، باید یکی از دو ساختار SRL یا SPA را انتخاب کنید. SRL مخفف Società a responsabilità limitata به معنی شرکتی با مسئولیت های محدود است. ثبت شرکت SRL محبوب ترین و ساده ترین نوع ثبت شرکت در ایتالیا برای شهروندان خارجی می باشد. ساختار SRL بسیار انعطاف پذیر بوده و قابل تنظیم بر حسب احتیاج سهامداران است. به همین دلیل این ساختار شرکتی برای مشاغل کوچک و میانه گزینه عالی می باشد. برای ثبت شرکت SRL احتیاج به یک سهامدار با حداقل سرمایه 10000 یورو و یک مدیر برای تکمیل فرآیند ثبت نام دارید. توجه کنید که احتیاجی نیست که صاحبان شرکت لزوماً مدیران شرکت با بالعکس باشند.

هیچ محدودیتی برای تعداد سهامداران وجود ندارد و مسئولیت شرکا محدود به مبلغی است که در شرکت سرمایه گذاری نموده اند. معمولا یک چهار سرمایه گذاری اولیه قبل از ثبت شرکت در ایتالیا باید پرداخت گردد؛ یعنی 2500 یورو باید قبل از ثبت واریز کنید. برای تاسیس یک شرکت SRL سهامداران باید اساسنامه را نزد یکی از دفاتر اسناد رسمی در آلمان محضری نمایند. اگر خدای ننموده کسب و کار شما ورشکست گردد، سهامداران فقط پولی را که برای سهام خود پرداخت نموده اند از دست می دهند.

در ایتالیا، دو نوع شرکت SRL وجود دارد:

  • Traditional S.r.l
  • Simplified S.r.l

چند تفاوت مهم بین این دو نوع شرکت وجود دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • سرمایه اولیه Simplified S.r.l نمی تواند بیشتر از 10000 یورو باشد.
  • فقط فرد می تواند سهامدار Simplified S.r.l باشد و شرکت ها نمی توانند سهامدار باشند.
  • اساسنامه Simplified S.r.l باید طبق استانداردی که قوانین ایتالیا وضع نموده است، تنظیم گردد و هیچ تغییری مجاز نیست. بنابراین بنیانگذاران نمی توانند قوانین شرکت را بر اساس احتیاج خود تغییر دهند.
  • محدودیت های جزئی دیگری نیز برای Simplified S.r.l وجود دارد.

بنا بر دلایلی که ذکر کردیم ساختار شرکتی Simplified S.r.l سفت و سخت است و انعطاف پذیری کمتری دارد و بیشتر برای شرکت های کوچک یا شرکت هایی تنها با یک سهامدار مناسب است. هیچ شرطی در رابطه با ملیت خاص سهامدار یا مدیر شرکت با مسئولیت های محدود وجود ندارد و شما می توانید بدون شریک ایتالیایی شرکت خود تاسیس کنید. هر شرکت خارجی یا شخص حقیقی می تواند سهام شرکت ایتالیایی را در اختیار داشته باشد.

2) SpA (شرکت سهامی عام)

SpA مخفف Società per azioni اصطلاحی برای شرکت های سهامی عام است که بیشتر برای کسب و کارهای بزرگ که مایل هستند وارد بازارهای سهام شوند، کاربرد دارد. توجه کنید که این تنها ساختار تجاری در ایتالیا است که می تواند در بورس اوراق بهاردار عرضه گردد.

SpA معتبرترین شرکت در ایتالیا است. حداقل سرمایه سهام برای شرکت SpA 120000 یورو می باشد که حداقل یک چهارم این مبلغ در هنگام ثبت شرکت باید واریز گردد. شرکت سهامی را مدیر یا هیئت مدیره اداره می نماید و مسئولیت سهامداران محدود به مقدار سرمایه گذاری آن ها می باشد. هیچ محدودیتی در خصوص تعداد سهامداران وجود ندارد.

برای ثبت شرکت سهامی عام در ایتالیا به حداقل سرمایه 50000 یورو، حداقل یک مدیر و یک حسابرس احتیاج است. اگر کسب و کار شما ورشکست گردد، سهامداران فقط پولی را که برای سهام خود پرداخت نموده اند از دست می دهند.

3) ثبت شرکت در منطقه آزاد

منطقه ها آزاد تجاری در ایتالیا فرصت های سرمایه گذاری سودآوری را برای افراد خارجی ارائه می دهد. در ایتالیا دو منطقه آزاد وجود دارد که در تریست و ونیز واقع شده است. در این منطقه ها صادر نمایندگان از مزایای زیر برخوردار خواهند بود:

  • شرکت ها می توانند عوارض و مالیات را از زمان خروج کالا از منطقه آزاد برای ورود به کشور دیگر در اتحادیه اروپا به مدت 180 روز به تعویق بیندازید.
  • شرکت ها از پرداخت هرگونه عوارض یا مالیات بر ارزش افزوده مربوط به کالاهایی که از کشورهای دنیا سوم وارد می شوند، معاف خواهند بود.

بعلاوه قوانین ایتالیا در خصوص منطقه ها آزاد این فرصت را به شرکت های خارجی می دهد که کارگراین از ملیت خودشان را طبق قانون کار کشور ایتالیا استخدام نمایند. بعلاوه هیچ محدودیتی در نوع یا مبدا کالایی که در منطقه ها آزاد تجاری یا گمرک انبار می شوند، وجود ندارد.

می توانند بدون پرداخت عوارض از بین بروند.

4) مشارکت (Partnerships)

در سیستم ایتالیایی دو نوع ثبت شرکت مشارکتی وجود دارد که تفاوت آن ها در مقدار مسئولیت شرکا است. در این نوع ساختار شرکتی شرکا در قبال تعهدات شرکت به طور مشترک مسئول هستند. دو شکل اصلی مشارکت در ایتالیا عبارت است از:

  • مشارکت محدود با سهام (partnership limited by shares)
  • S.n.c
  • S.a.s

مشارکت محدود با سهام دارای دو نوع سهامدار است: سهامدار با مسئولیت محدود و سهامدار با مسئولیت نامحدود. بعلاوه این نوع ساختار شرکتی دارای دو نوع شریک است: شرکای عام که مسئولیت مشترک دارد و مدیریت را بر عهده دارند. شرکای محدود که مسئولیت محدود دارد و هیچ نقشی در تصمیم گیری های مدیریتی ندارند.

S.n.c. مخفف Società in nome collettivo به معنی مشارکت عمومی است. برای ثبت این شرکت حداقل به دو شریک (اشخاص حقیقی یا حقوقی) احتیاج است. همه شرکا مسئولیت کامل و مدیریت شرکت را بر عهده دارند.. برای تاسیس شرکتی با این ساختار به حداقل سرمایه اولیه احتیاج ندارید.

S.a.s. مخفف Società in coopandita semplice به معنی مشارکت با مسئولیت محدود است که شرایط اصلی آن کاملا شبیه به شرایط مشارکت عمومی است. با این تفاوت که حداقل یک از شرکا باید محدود باشد و مسئولیت محدودی به مقدار مشارکت خود در شرکت بر عهده داشته باشد. شریک بعدی باید مسئولیت کاملی در قبال تعهدات مشارکت داشته باشد.

5) Cooperative

نوعی ساختار شرکتی در ایتالیا است که که بیشتر در صنعت کشاورزی استفاده می گردد.

6) مالکیت یگانه یا مالکیت شخصی(Sole Proprietorship)

ساده ترین نوع ساختار موجود برای صاحبان مشاغل مالکیت شخصی است که در آن شرکت 100٪ متعلق به یک شخص است و آن شخص کنترل کاملی بر فعالیت های شرکت و سود و ضرر آن دارد.

7) دفتر شعبه / دفتر نمایندگی

شرکت های خارجی می توانند دفتر شعبه یا دفتر نمایندگی خود را در کشور ایتالیا تاسیس نمایند. ثبت شعبه یا دفتر نمایندگی شرکت خارجی به معنی تاسیس شرکت نو یا شخص حقوقی جداگانه ای نیست. در نتیجه شرکت های خارجی مسئولیت کامل شعبه یا دفتر نمایندگی خود را بر عهده خواهند داشت.

دفتر شعبه یا نمایندگی به منظور توسعه شرکت در بازار داخلی یا خارجی مورداستفاده قرار می گیرد و تصمیم گیری در خصوص آن ها باید با در نظر گرفتن جنبه های مختلف صورت پذیرد. دفتر نمایندگی فقط محدود به جمع آوری اطلاعات یا بازاریابی فعالیت های شرکت مادر است و فعالیت های این دفاتر محدود به بازاریابی و تبلیغ محصولات یا خدمات شرکت مادر در ایتالیا می باشد.

دفتر شعبه می تواند می تواند به فعالیت های تجاری بپردازد و سود کسب کند اما با این حال فقط می تواند به فعالیت های مشابه شرکت مادر بپردازد. تصمیمات مدیریتی مربوط به فعالیت دفتر شعبه به وسیله شرکت مادر اتخاذ می گردد و شرکت مادر مسئول بدهی های دفتر شعبه است. اما با این حال دفتر شعبه هزینه کمی برای تاسیس احتیاج دارد و این یکی از مزیت های آن می باشد.

8) شرکت فرعی

شرکت فرعی به شرکتی گفته می گردد که ساختار مستقلی از شرکت مادر دارد و با سرمایه سهام خاص خود راه اندازی شده است. معمولا شرکت فرعی دارای مدیریت، سیستم حسابداری و دارایی های تجاری خاص خود می باشد. با توجه به اینکه شرکت فرعی به عنوان شخص حقوقی جداگانه در نظرگرفته می گردد، احتیاج است که برای شماره مالیات بر ارزش افزوده اقدام کند و در اتاق بازرگانی محلی ثبت گردد.

پایه هستی با هم یه گپی بزنیم؟

برای مهاجرت تحصیلی یا مهاجرت کاری با ما در ارتباط باشید...

مراحل ثبت شرکت در ایتالیا

شروع کسب و کار نو در ایتالیا با چالش های زیادی همراه است و شما باید با شرایط ثبت شرکت در این کشور آشنا باشید. در اینجا مراحل اصلی ثبت شرکت در ایتالیا آورده شده است:

1) بیزینس پلن خود را آماده کند.

فعالیت تجاری نو در هر کشوری نباید بدون معین کردن اهداف آن شروع گردد. شما باید قبل از شروع فرآیند ثبت شرکت به خوبی بازار ایتالیا را تحلیل نموده و درک کاملی از آن داشته باشید. به این ترتیب تصور بهتری از آنچه که می خواهید انجام دهید خواهید داشت و اطلاعات کاملی در خصوص عملی بودن پیشنهاد تجاری خود خواهید یافت. شما باید یک نظرسنجی از بازار انجام دهید، درباره کسب و کارهایی که قبلا در زمینه کاری شما فعالیت نموده اند، تحقیق کنید و مشتریان بالقوه خود را شناسایی نمایید.

پس از آن می توانید یک بیزینس پلن تهیه کنید که اهداف تجاری، بازار هدف و استراتژی شما در آن را معین شده است. توجه کنید که سرمایه گذاران و مدیران بانکی از شما در خصوص استراتژی تان سوال خواهند کرد و بیزینس پلن در این راه می تواند به شما یاری کند. بیزینس پلن شما باید شامل نکات زیر باشد:

  • مختصر و واضح باشد.
  • خلاصه ا ی از اهداف تجاری شما را نشان دهد.
  • کالا یا خدماتی که ارائه خواهید کرد را معین کند.
  • تحلیلی از احتیاج بازار برای محصولات یا خدمات شما را آنالیز نماید.
  • تعداد کارمندان شما را معین کند.
  • استراتژی بازاریابی و جزئیات تکنیک های تبلیغاتی شما را نشان دهد

2) در خصوص نوع ساختار شرکت خود تصمیم بگیرید.

در بالا در خصوص انواع ساختار شرکتی صحبت کردیم. شما برای ثبت شرکت در ایتالیا باید در ابتدا نوع ساختار شرکتی خود را معین کنید.

انواع شرکت هایی که می توانید در ایتالیا به ثبت برسانید، عبارتند از:

  • شرکتی با مسئولیت های محدود
  • شرکت سهامی
  • ثبت شرکت در منطقه آزاد
  • مشارکت
  • Cooperative
  • ثبت شرکت بعنوان شخص حقیقی
  • شعبه / نمایندگی
  • شرکت فرعی

شرکت با مسئولیت های محدود (GmbH) رایج ترین نوع ساختار شرکتی در ایتالیا است. در خصوص هر یک از این ساختارهای شرکتی به صورت مفصل در بالا صحبت کردیم. پیشنهاد می کنم بخش مربوطه را مطالعه کنید.

3) اساسنامه شرکت را محضری کنید.

برای بیشتر ساختارهای شرکتی شما باید اساسنامه را نزد یکی از دفاتر اسناد رسمی در ایتالیا محضری کنید. معمولا اساسنامه شامل اطلاعاتی در خصوص کسب و کار شما از جمله معینات شرکا، مدیران و مقدار سهام است.

4) برای کد مالیاتی ایتالیایی اقدام کنید.

در مرحله بعدی شما باید برای کد مالیاتی ایتالیایی اقدام کنید.

5) حساب بانکی باز کنید.

شما برای ثبت کسب و کار خود در اداره مالیات و پرداخت مالیات به یک حساب بانکی اروپایی احتیاج خواهید داشت. شما باید یک حساب بانکی در ایتالیا باز کنید و سرمایه اولیه مورداحتیاج را واریز نمایید. همانطور که در بالا نیز اشاره نمودیم، بعضی از ساختارهای شرکتی به حداقل سرمایه احتیاج دارند که باید در حساب بانکی واریز گردد.

6) برای مالیات بر ارزش افزوده اقدام نمایید.

در مرحله بعدی شما باید برای مالیات بر ارزش افزوده اقدام کنید.

7) گواهی ثبت شرکت را دریافت کنید.

نام تمامی شرکت ها در ایتالیا باید در ثبت تجاری وارد می گردد. این کار به منظور انجام قانونی فعالیت های مالی در خاک ایتالیا اجباری است و با تهیه اسناد شرکت برای تاسیس شرکت نو یا اسناد سازمانی برای تاسیس شعبه شروع می گردد. شما باید پس از پر کردن تمامی اسناد مورداحتیاج آن را به اتاق بازرگانی تحویل دهید. توجه کنید که ثبت نام برای کلیه کارآفرینانی که در یکی از حوزه های زیر فعالیت می نمایند، اجباری است:

  • فراوری کالا و خدمات
  • واردارات یا صادرات کالا
  • فعالیت های بانکی و بیمه ای
  • نمایندگی
  • فعالیت های کشاورزی و …

مدارک مورد احتیاج برای ثبت شرکت در ایتالیا

  • اساسنامه محضری؛ در این اساسنامه اطلاعات مربوط به معینات سهامداران از جمله نام شرکا، محل زندگی آن ها، مقدار سهام آن ها در سرمایه شرکت معین می گردد. علاوه بر این اطلاعات مربوط به مدیران شرکت، سمت آن ها و وظایف و تعهدات آن ها نیز ذکر می گردد.
  • نمونه امضا مدیران شرکت
  • فرم درخواست مجوز تجارت
  • گواهی که نشان می دهد که سرمایه مورداحتیاج واریز شده است.

هزینه های ثبت شرکت در ایتالیا

هزینه های ثبت شرکت در ایتالیا بسته به نوع ساختار شرکت، محل کار، تعداد کارمندان و موارد دیگر فرق دارد. برای مثال ثبت شرکت به عنوان شخص حقیقی مقرون به صرفه ترین گزینه است. همینطور اگر شما ترجیح می دهید که از دفتر کار مجاری به جای دفترکار حضوری بهره ببرید، به طبع هزینه های تاسیس کمتر خواهد بود. میانگین هزینه های ثبت شرکت در ایتالیا به شکل زیر است:

هزینه های ثبت شرکت در ایتالیا

  • هزینه ثبت تجاری
  • دفتر مجازی
  • هزینه عضویت
  • هزینه حسابداری
  • حداقل سرمایه اولیه

520 یورو است که این هزینه مربوط به اداره ثبت تجارت محلی است.

اگر دفتر کاری را برای کسب و کار خود در نظر نگرفته اید، این مورد لازم است. تقریبا شما باید ماهانه 100 یورو برای دفترکار مجازی بپردازید.

2300 یورو

از 130 یورو در ماه شروع می گردد.

برای شرکت های با مسئولیت محدود 10000 یورو و برای شرکت های سهامی به 50 هزار یورو احتیاج خواهید داشت.

اقامت به وسیله ثبت شرکت در ایتالیا

ایتالیا می توانید اقامت این کشور را بدست اورید و آزاده به کشورهای حوزه شنگن سفر کنید. با ثبت شرکت شما اجازه اقامت محدود را دریافت می کنید که البته قابل تمدید است. معمولا پس از 5 سال کار و فعالیت شما می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید.

سوالات متداول

در زیر بعضی از متداول ترین سوالات در خصوص نحوه ثبت شرکت در ایتالیا را می توانید ببینید. اگر شما در خصوص ثبت شرکت در ایتالیا احتیاج به هدایت داشته باشید، می توانید با کارشناسان مجرب طینت تماس بگیرید.

آیا می توانم به عنوان تنها سهامدار شرکتی را به ثبت برسانم؟

بله، مالکیت شخصی امکان ثبت شرکت را به شما به عنوان تنها سهامدار می دهد.

آیا می توانم شرکت خود را از راه دور ثبت کنم؟

بله، ثبت شرکت در ایتالیا از راه دور نیز امکان پذیر است، با این حال شما باید یک نماینده معین کنید و برای تکمیل مراحل ثبت شرکت به او وکالت دهید.

آیا شرکت ایتالیایی به مدیر مقیم ایتالیا احتیاج دارد؟

نخیر، مدیر مقیم برای شرکت ایتالیایی الزامی نیست.

ثبت شرکت در ایتالیا چه مدت طول می کشد؟

در شرایط ایده آل حدودا یک هفته طول می کشد.

چه نوع شرکت هایی را می توانم در ایتالیا به ثبت برسانیم؟

انواع مختلفی از شرکت ها وجود دارد که می توانید آن ها را در ایتالیا به ثبت برسانید. در بالا به طور مفصل در خصوص هر یک از آن ها شرح دادیم.

آیا شرکت های ایتالیایی باید مالیات بپردازند؟

شرکت هایی که در ایتالیا حداقل 183 روز متوالی فعالیت های تجاری انجام می دهند، مشمول مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر عایدی شرکت هستند.

آیا برای ثبت شرکت در ایتالیا به اجاره دفتر احتیاج دارم؟

بله، همه شرکت ها به اجاره دفتر حضوری یا مجازی در ایتالیا احتیاج دارند.

مشاوره رایگان مهاجرت با فرم ارزیابی رایگان

ما در این مطلب از مجله طینت شرایط ثبت شرکت در ایتالیا را با شما آنالیز کردیم. اگر قصد مهاجرت به ایتالیا را دارید، پیشنهاد می کنیم قبل از هر اقدامی گپی با کارشناسان مجرب طینت داشته باشید تا با توجه شرایط شما برترین اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند. به این نکته نیز اشاره کنیم که مشاوره اولیه در طینت کاملا رایگان می باشد. اگر سوالی، نظری یا پیشنهادی داشته باشید ما با گوش جان می شنویم. می توانید در بخش دیدگاه با ما در ارتباط باشید.

520 یورو است که این هزینه مربوط به اداره ثبت تجارت محلی است.

اگر دفتر کاری را برای کسب و کار خود در نظر نگرفته اید، این مورد لازم است. تقریبا شما باید ماهانه 100 یورو برای دفترکار مجازی بپردازید.

2300 یورو

از 130 یورو در ماه شروع می گردد.

برای شرکت های با مسئولیت محدود 10000 یورو و برای شرکت های سهامی به 50 هزار یورو احتیاج خواهید داشت.

منبع: طینت
انتشار: 23 بهمن 1403 بروزرسانی: 23 بهمن 1403 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 2267

به "ثبت شرکت در ایتالیا: آنالیز مزایا و معایب، نحوه ثبت شرکت، مدارک و سایر موارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ثبت شرکت در ایتالیا: آنالیز مزایا و معایب، نحوه ثبت شرکت، مدارک و سایر موارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید