پس از در کوچه سقا باشی، منتظر 11 موشن گرافیک درباره تاریخ انقلاب باشید

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، خبرنگاران: حسین نیرومند، نویسنده قصه موشن گرافیک در کوچه سقا باشی گفت: این مجموعه قصه را 20 سال نوشتم. هم اکنون نیز پس از پخش قسمت اول با نام امکان فراوری 2 قسمت بعدی درباره حوادث عید فطر و 17 شهریور سال 57 وجود دارد و طراحی ها صورت گرفته است.

پس از در کوچه سقا باشی، منتظر 11 موشن گرافیک درباره تاریخ انقلاب باشید

حسین نیرومند، نویسنده قصه موشن گرافیک در کوچه سقا باشی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی خبرنگاران، درباره فراوری این اثر گفت: مجموعه قصه های 57 به مهمترین حوادثی که در سال 1357 در ایران اتفاق افتاده است، می پردازد. شروع این مجموعه با قصه ای از شهادت سید علی اندرزگو در 19 ماه مبارک رمضان است.

وی اضافه نمود: در ادامه این مجموعه، شخصیت اصلی قصه اول در جریان حوادث دیگر سال 57 مانند عید فطر، 17 شهریور، بازگشایی مدارس، انقلاب مسجد کرمان، حمله به حرم امام رضا(ع) و ... قرار می گیرد. روایت همه این حوادث برای به تصویر کشیدن فضای انقلاب اسلامی ایران در سال 57 برای مخاطبان نوجوان است.

این فعال فرهنگی در ادامه گفت: این مجموعه موشن گرافیک که شامل 12 قصه است با تصویب صدا و سیما قرار بود برای این سازمان فراوری گردد اما به دلیل طولانی شدن فرآیند طراحی و ساخت قرارداد ما فسق شد و اکنون مجموعه دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی فراوری آن را در دست دارد.

نیرومند در ادامه تاکید نمود: این مجموعه قصه را 20 سال نوشتم. هم اکنون نیز پس از پخش قسمت اول با نام در کوچه سقا باشی امکان فراوری 2 قسمت بعدی درباره حوادث عید فطر و 17 شهریور سال 57 وجود دارد و طراحی ها صورت گرفته است.

وی در انتها گفت: قسمت اول این مجموعه که به کارگردانی محمدحسین خوش بیان و طراحی علی دشتکی فراوری شده بود همزمان با سالروز شهادت سید علی اندرزگو از شبکه افق سیما پخش شد.

منبع: تسنیم
انتشار: 1 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 847

به "پس از در کوچه سقا باشی، منتظر 11 موشن گرافیک درباره تاریخ انقلاب باشید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پس از در کوچه سقا باشی، منتظر 11 موشن گرافیک درباره تاریخ انقلاب باشید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید