برداشت موز کاوندیش پا کوتاه به روش کشت بافت

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، موز کاوندیش پاکوتاه به روش کشت بافت برای اولین بار در شمالغرب کشور برداشت شد.

برداشت موز کاوندیش پا کوتاه به روش کشت بافت

به گزارش عاشقان علم الکترونیک، در مجتمع تحقیقاتی جهاد دانشگاهی استان برای اولین بار در شمالغرب کشور موز کاوندیش پا کوتاه به روش کشت بافت همراه با کارلا کشت و برداشت شد.

موز فراوریی در مجتمع تحقیقاتی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی با روش کشت بافت تکثیر شده که رقم آن دوارف کاوندیش پاکوتاه بوده و حداکثر ارتفاع 280 سانتی متر است که طی 13 ماه به میوه نشست که مزیت بالایی به دلیل کاهش مصرف سوخت و انرژی محسوب می گردد.

به منظور کاهش مصرف آب این گیاه به همراه کارلا (که تا حدودی احتیاج اکولوژیکی یکسانی دارد) کشت شده است.

فراوری این محصول به روش کشت بافت با نام علمی musa acuminate ، احتیاج آبی کمتری نسبت به سایر درختان میوه منطقه ازجمله درخت سیب دارد.

موز گیاهی علفی تک لپه ای بوده که موطن اصلی آن شمال شرقی هند است. این میوه به عنوان کاهنده فشار خون عمل نموده و حاوی ویتامین ب6 و ب 12 و پتاسیم و منیزیم است.

موز به عنوان چهارمین گیاه پر مصرف در جهان است و دارای خواص فراوانی است و از بروز بیماری های سرطان، گرفتگی عضلات، بیماری های کلیوی و قلبی جلوگیری می نماید.

این گیاه حاوی دوپامین بوده و علاوه بر یاری به ترشح هورمون شادی و تقویت معده، منبع انرژی بوده و به کاهش وزن نیز یاری می نماید.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 26 اردیبهشت 1398 بروزرسانی: 28 فروردین 1399 گردآورنده: lov-e.ir شناسه مطلب: 34

به "برداشت موز کاوندیش پا کوتاه به روش کشت بافت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برداشت موز کاوندیش پا کوتاه به روش کشت بافت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید