آشنایی با اصطلاحات هتل ها
به گزارش عاشقان علم الکترونیک، هتل خوب نقش مهمی در آرامش و راحتی شما در سفر دارد و می تواند در خاطرات سفر شما بسیار مهم باشد. رزرو کردن هتل یکی از مرسوم ترین کارها در سفر است که با پیشرفت فنّاوری و راه های گوناگون ارتباطی، انجام این امر امروزه راحت تر از هر زمان دیگری شده است. گردشگران حرفه ای همواره قبل از سفر در خصوص هتل های مقصد تحقیقاتی انجام می دهند و با در نظر گرفتن همه شرایط هتلی را رزرو می نمایند. در این مطلب از خبرنگاران شما را با اصطلاحات پرکاربرد و مفید هتل ها آشنا می کنیم.
چک این | Check-in
چک این همان ساعت پذیرش هتل است که در بیشتر اوقات ساعت 2 بعد از ظهر است. به این معنا که تحویل اتاق قبل از این ساعت در آن روز امکان ندارد. قبل از چک این یعنی هنگامی که وارد هتل می شوید، مسئولان پذیرش هتل به شما فرمی می دهند که اطلاعاتتان را در آن بنویسید. بعد از تحویل این فرم و مدارک احراز هویت، کلید اتاق به شما تحویل داده می گردد. از این ساعت به بعد تا زمانی که درخواست نموده باشید اتاق در اختیار شما قرار گرفته است و این خاتمه فرآیند چک این در هتل است.
برای مطالعه بیشتر با 1000islandtour.com: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
چک اوت | Check -out
چک اوت به معنی زمان تحویل دادن اتاقی است که در اختیار داشتید و معنایش مقابل چک این است. ساعت چک اوت دو یا سه ساعت قبل از چک این است و این زمان برای نظافت و مرتب کردن اتاق در نظر گرفته شده است. در بیشتر موارد زمانی که به بخش پذیرش هتل مراجعه می کنید و اعلام چک اوت می نمایید، شخصی برای آنالیز سلامت وسایل اتاق به آنجا می رود و بعد از تائید او مدارک هویتی به شما تحویل داده می گردد. اگر خسارتی انجام شده باشد شما ملزم به پرداخت هزینه آن در مرحله چک اوت خواهید بود.
مینی بار | Mini-bar
در گوشه ای از اتاق یا سوئیتی که هتل در اختیار شما قرار داده است یخچال کوچکی قرار گرفته است که در آن نوشیدنی ها و خوردنی های متنوعی برایتان گذاشته اند. هر وقت که یخچال خالی شد می توانید درخواست مینی بار مجدد کنید. هزینه مینی بارها به صورتحساب شما اضافه می گردد.
واچر | Voucher
واچر یا وُچر برگه ای است که در آن اطلاعات هویتی شما و همراهانتان، زمان ورود و خروج، سرویس های هتل که درخواست داشته اید و هزینه اتاق به طور کامل نوشته شده است. اگر هتل را به صورت آنلاین رزرو نموده باشید ملزم به تکمیل برگه واچر و تهیه پرینت از آن هستید و هنگام ورود به هتل باید آن را تحویل دهید؛ اگر هم به صورت حضوری مراجعه کنید مسئول چک این از شما درخواست تکمیل فرم واچر را می نماید.
هاوس کیپینگ | Housekeeping
کلمه هاوس کیپینگ به معنای خانه داری است و استفاده آن در هتل برای نشان دادن درخواست شما برای تمیز و مرتب کردن اتاقتان است. به این منظور باید که آویز دستگیره در را که روی آن درخواست هاوس کیپینگ نوشته شده است (در زمانی که در اتاق حضور ندارید) را به سمت بیرون در به دستگیره در آویزان کنید تا کارکنان هتل با مشاهده آن اتاق شما را مانند روز اول ورودتان بکنند.
فولی بوکت | Fully Booked
بعضی از وبسایت ها وجود دارند که امکان رزرو آنلاین هتل را به شما می دهند. هنگامی که درخواست اتاقی از هتلی را داشته باشید که قبلاً رزرو شده باشد، اصطلاح فولی بوکت در مقابلش نوشته می گردد و شما مجبور به انتخاب اتاق دیگری هستید.
بل بوی | Bellboy
یکی از کارکنان هتل که معمولاً مرد است وظیفه حمل چمدان و بارهای شما در هنگام ورود به اتاقتان و در وقت خروج هم از اتاقتان تا خودروی شما و یا تاکسی را دارد. اصطلاح بل بوی برای استفاده از این امکانات هتل به کار می رود.
فول بورد | Full-board
استفاده از هتل به صورت فول بورد به معنای این است که شما می توانید تمام وعده های غذایی را در هتل میل کنید و هزینه آن با شما محاسبه نخواهد شد.
هاف بورد | Half-board
هاف بورد به این معناست که شما در کنار صبحانه می توانید یکی از وعده های ناهار یا شام را رایگان میل کنید.
اتاق و صبحانه | Bed & Breakfast
این اصطلاح برای میهمانانی از هتل به کار می رود که تنها وعده صبحانه را میهمان هتل هستند و در صورت استفاده از بقیه وعده های غذایی، هزینه های آن جداگانه در صورتحسابشان اضافه می گردد.
روم سرویس | Room-service
این سرویس بسیار هیجان انگیز است که افراد زیادی با آن به هتل علاقه مند شده اند. با استفاده از روم سرویس می توانید هر ساعت از شبانه روز که احتیاج به غذا یا نوشیدنی داشتید فقط با یک تماس خوراکی، غذا یا نوشیدنی موردنظرتان را سفارش بدهید. دقایقی بعد در اتاقتان به صدا درمی آید و آنچه را که تقاضا نموده اید تحویل بگیرید.
منبع: فاینداتور